D

DEZE HORRORFILM DRAAIT NU IN DE BIOSCOOP EN MOET JE ZIEN

the invisible man - bioscoop films - horrorfilm - nieuwe films - films in de bioscoop

Wat je niet kunt zien, zal je geen pijn doen toch? Als je The Invisible Man kijkt ontdek je dat dit niet helemaal waar is. Deze very scary nieuwe film draait nu in de bioscoop en jij moet hem zeker zien. 

Vind hieronder alles wat je moet weten over de nieuwe film ‘The Invisible Man’ >

The Invisible Man gaat over Cecilia Kass (Elisabeth Moss) die in een gewelddadige relatie zit met de rijke wetenschapper Adrian Griffin. Op een nacht lukt het haar te ontsnappen en duikt ze onder bij haar zus. De volgende dag komt Kass erachter dat haar man zelfmoord heeft gepleegd en zij een grote erfenis op haar naam krijgt. Kass vertrouwt dit alleen niet en vermoedt al snel dat de dood in scène is gezet. Na een aantal vreemde gebeurtenissen met dodelijk afloop, gelooft ze dat haar ex een manier heeft gevonden om onzichtbaar te worden. Haar omgeving denkt dat Kass langzaam gek aan het worden is.
IMDb: 7,6

Vind hier welke schokerende & bizarre horrorfilm nu op Netflix staat >

Trailer 

Backstage

Universal heeft meerdere keren een poging gedaan om à lá Marvel met hun klassieke monsters een Dark Universe op te zetten. Afgelopen drie keer ging het mis; The Wolfman (2010), Dracula Untold (2014) en The Mummy (2017) waren alleen helemaal geen slechte films, maar niet sterk genoeg om te vervolgen met andere monsterfilms.

Veel plannen kwamen, veel plannen verdwenen. En tegelijkertijd kwam er de productiestudio van Jason Blum, die al sinds 2014 een deal met Universal heeft. Met een laag budget weet Blumhouse effectieve horrorfilms neer te zetten, is het ze ook gelukt met The Invisible Man?

De regie en het scenario waren in handen van Leigh Whannell, de bedenker van de Saw-reeks. Het is een originele moderne ‘vertaling’ van het verhaal van schrijver H.G. Wells en de productie heeft invloeden van de Paranormal Activity-reeks. De IMDb score is natuurlijk niet voor niets zo hoog!

Met wie ga jij binnenkort deze enge horrorfilm kijken?

CategoriesNiet gecategoriseerd