8

8 x NIEUWE SERIES EN FILMS OP NETFLIX IN APRIL

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix releases > 

Nieuwe series op Netflix >

Freud

Sigmund Freud is wereldberoemd als de bedenker van de psychoanalyse. Hij trekt naar Wenen om carrière te maken en klust bij als adviseur van de Weense politie. Hij gebruikt zijn theorieën over de menselijke geest om misdaden op te lossen.
IMDb > 6,7

Ozark Seizoen 3

Marty en zijn gezin trokken naar het Amerikaanse landelijke gebied The Ozarks, om Mexicaanse drugskartels te ontlopen. In het derde seizoen van deze misdaadserie komt het drugskartel weer om de hoek kijken. Ze zijn erg geïnteresseerd in het nieuwe casino van Marty, waar ze geld kunnen witwassen. Ook wil de FBI ook een kijkje nemen in de financiën van de familie.
IMDb > 8,3

Rojst (The Mire)

Een communistische activist en een jonge prostituee worden dood gevonden in een Pools moeras. Journalisten Witold en Piotr verslaan de misdaad in de lokale krant, maar worden van alle kanten tegengewerkt. Hoe meer informatie ze achterhalen over de misdaad, hoe dieper ze zelf in een gevaarlijk moeras terechtkomen.
IMDb > 7,2

Vind hier de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >

Suits seizoen 7

Hoewel de afleveringen al wat ouder zijn, is het zevende seizoen van deze serie essentieel. De serie en de fans namen afscheid van Mike en Rachel (Meghan Markle). Markle verliet de serie om te trouwen met de Britse prins Harry.
IMDb > 8,5

Unorthodox

De jonge Esther ligt overhoop met haar familie, die bestaat uit orthodoxe joden. Haar leven is al helemaal uitgestippeld en ze heeft er zelf niets over te vertellen. Ze ontvlucht New York om in Berlijn een nieuwe leven op te bouwen. Haar man komt er alleen achter dat ze zwanger is en reist haar daarom achterna, terwijl joodse geleerden hem op de hielen zitten.
IMDb > 8,3

Nieuwe films op Netflix >

A Prayer Before Dawn

De jonge bokser Billy Moore wordt opgepakt in Thailand en belandt in een levensgevaarlijke gevangenis. Om zo min mogelijk in zijn cel te zitten gaat hij bij het boksteam van de gevangenis. Hij heeft talent voor thaiboksen, maar als de echte bad guys in de gevangenis op zijn wedstrijden gaan wedden, wordt de druk wel heel groot.
IMDb > 6,9

The Occupant

In deze spannende Spaanse thriller verliest reclameman Javier zijn baan en moet zijn huis daardoor verlaten. Hij ontmoet de nieuwe bewoners van het huis, en raakt erg geïnteresseerd in Tomas en Lara, die hem en zijn gezin hebben vervangen. De interesse slaat al snel om in een heftige obsessie…
IMDb > 6,4

Nieuwe documentaires op Netflix >

Crip Camp

Gehandicapten werden in de jaren 70 vaak aan hun lot overgelaten. Eén vakantiekamp begon zich op jonge invaliden te richten en gaf ze de middelen om zichzelf te ontwikkelen. Een handicap betekent tenslotte niet dat je als mens minder belangrijk bent. Camp Jened zou later uitgroeien tot een belangrijke organisatie in de strijd voor gehandicapten rechten. Deze docu is uitgebracht door het productiebedrijf van Barack en Michelle Obama.
IMDb > 7,7

Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill