N

NIEUW OP NETFLIX IN SEPTEMBER

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in september (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in september:

Norskov

Een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Maar een groeiend drugsprobleem onder de jongeren helpt dan niet mee. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan gedacht, belandt hij in een tweestrijd tussen vriendschap en werk.
IMDb: 7,1

Occupied

In de toekomst wordt Noorwegen bezet door Rusland namens de Europese Unie, vanwege het feit dat de nieuw gekozen milieuvriendelijke Noorse regering alle belangrijke olie- en gasproductie in de Noordzee heeft gestopt. Noorse burgers voelen dat ze minder vrijheid hebben en komen in opstand.
IMDb: 7,7

The Restaurant

De familie Löwander bezit het luxerestaurant Djurgårdskällaren, een klassieke en prachtige zaak in Stockholm. In deze serie volg je de familie Löwander en hun restaurantpersoneel gedurende vijf jaren van succes en tegenslagen, liefdesaffaires en conflicten.
IMDb: 8,2

Vind hier een aantal hele goede Netflix tips met een hoge IMDb-sore > 

Nieuw films op Netflix in september: 

Revolutionary Road

Frank en April Wheeler belanden in de suburbs van Amerika in de jaren vijftig. Ze zitten gevangen in het leven dat ze altijd zo wilde vermijden. In een poging te ontsnappen aan hun simpele bestaan maken ze plannen voor een verhuizing, maar wanneer dat niet lukt beginnen er ook in hun huwelijk problemen te ontstaan.
IMDb: 7,3

La Partita

Deze Italiaanse film is er zeker eentje die je niet wilt missen. Waar hij precies over gaat? Een voetbalwedstrijd op een veldje bij Rome wordt een dag van afrekening als een jonge speler, zijn coach en de eigenaar van het team met hun eigen dilemma’s worstelen.
IMDb: 7,0
En, welke van deze Netflix tips/releases in september ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill