N

NIEUW OP NETFLIX IN OKTOBER

netflix oktober - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in oktober - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in oktober (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in oktober:

Bom Dia, Verônica

Nadat een onopvallende politiebediende getuige is van een zelfmoord, besluit ze twee vergeten zaken in verband met misbruikte vrouwen te onderzoeken. Een spannende serie met een sterke vrouw in de hoofdrol!
IMDb:

Oktoberfest: Beer & Blood

In het München van 1900 gebruikt de ambitieuze brouwer Curt Prank harde tactieken in zijn plan om een biertent te bouwen die het lucratieve Oktoberfest zal veroveren. Zal dit hem lukken?
IMDb: 6,5

Song Exploder (2 oktober)

Laat je inspireren door deze op de populaire podcast gebaseerde serie, waarin muzikanten diep in het creatieve songwritingproces duiken en hun gevoelens delen.
IMDb: onbekend

La valla (The Barrier) (2 oktober)

Een familie vecht om te overleven in een toekomstig dystopisch Madrid en laat daarmee de ongelijkheid zien tussen twee werelden gescheiden door een hek, en nog veel meer.
IMDb: 6,3

Vind hier 50 x de beste Netflix series volgens IMDb > 

Nieuw films op Netflix in oktober: 

The Godfather

Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een grote maffiafamilie in New York maar moet helemaal niets van drugs weten en laat dit ook blijken. Dit leidt tot een hoop problemen, moordaanslagen en ontvoeringen.
IMDb: 9,2

The Godfather 2

Vito groeit uit tot de peetvader van een machtige maffiafamilie. Na zijn dood treedt Vito’s jongste zoon Michael in zijn voetsporen. Deze probeert van de maffiabusiness een respectabele onderneming te maken.
IMDb: 9,0

Se7en (Seven)

Detective William Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan.
IMDb: 8,6

Mad Max: Fury Road (4)

Mad Max komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het ‘Wasteland’ trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen.
IMDb: 8,1

Ook leuk! Vind hier de beste science fiction films op Netflix >
En, welke van deze Netflix tips/releases in oktober ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill