N

NIEUWE FILMS & SERIES OP NETFLIX IN MEI 2021

nieuw netflix mei 2021 - nieuws op netflix in mei 2021 - netflix mei 2021 - netflix nieuw 2021 - nieuwe releases netflix mei 2021 - netflix releases mei - nieuw op netflix

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in mei 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf februari 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in mei 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in mei:

Navillera (4 mei)

Deze serie speelt zich af in Zuid-Korea en gaat over een 70-jarige met een droom en een 23-jarige met een speciaal talent. Ze helpen elkaar om aan de harde realiteit te ontsnappen en gaan de uitdaging aan om balletdanser te worden.
IMDb: 8,8

The Sons of Sam: A Descent Into Darkness (5 mei)

Deze docu gaat in op de beruchte reeks moorden die eind jaren zeventig in New York werden gepleegd door David Berkowitz.De serie verdiept zich in het werk van journalist Maury Terry, die ervan overtuigd raakte dat Berkowitz niet alleen had gehandeld en tientallen jaren bezig was om dat te bewijzen.
IMDb: onbekend

Move to Heaven (14 mei)

Gu-ru en Sang-gu werken als trauma-opruimers en brengen verschillende verhalen van overledenen aan het licht, terwijl ze verschillende emoties en gevoelens ervaren ten opzichte van leven, dood en familie.
IMDb: onbekend

Ook leuk! Vind hier nog meer Netflix tips van ons >

Nieuwe documentaires en films op Netflix in mei:

Chocolat (1 mei)

Vianne Rocher opent een chocolaterie in een Frans dorpje. Vianne beschikt over de gave om voor elke inwoner de juiste chocola uit te kiezen. De inwoners ervaren door haar een steeds vrijer levensgevoel en dan verschijnt er ook nog ineens een knappe vreemdeling in het dorp..
IMDb: 7,2

Ferry (14 mei)

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden.
IMDb: onbekend

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (16 mei)

Joel snapt niet dat zijn vriendin Clementine al haar herinneringen aan hun relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn geheugen te laten verwijderen. Maar als zijn herinneringen aan haar langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken…
IMDb: 8,3

Blue Miracle (27 mei)

Het weeshuis Casa Hogar staat op het punt om failliet te gaan nadat orkaan Odile toeslaat in 2014, tot een groep bewoners besluiten mee te doen aan ’s werelds grootste vistoernooi in de hoop het prijzengeld te winnen om hun huis te redden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
IMDb: onbekend

En, welke van deze Netflix tips/releases voor mei 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill