N

NIEUW OP NETFLIX DEZE MAAND (JUNI 2021)

nieuw op netflix juni 2021 - netflix nieuw juni 2021 - nieuw op netlix deze maand - series netflix juni 2021 - films netflix juni 2021

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in juni 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf juni 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in juni 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in juni:

StartUp (1 juni)

Een team wordt gedwongen om hun bedrijf te financieren met illegaal geld en banden te smeden met een Haïtiaanse bende. Dit wordt vooral moeilijk wanneer ze te maken krijgen met een FBI-agent die het bedrijf en het team kan maken of breken—zonder daar een reden voor nodig te hebben.
IMDb: 8,0

Human: The World Within (4 juni)

Wetenschap en meeslepende persoonlijke verhalen komen samen in deze verhelderende docuserie over de fantastische werking van het menselijk lichaam. Nieuwe dingen leren over je eigen lijf vanaf de bank? Het kan met deze docu!
IMDb: 7,3

Lupin seizoen 2 (11 juni)

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek ‘Arsène Lupin, gentleman-inbreker’ als inspiratiebron om zijn vader te wreken.
IMDb: 7,6

The Rational Life (18 juni)

Een vrouw die altijd verstand boven de emotie verkiest, worstelt met de aantrekkingskracht van twee hele verschillende mannen, terwijl ze ook oneerlijkheid op haar werk moet zien te vermijden. Een spannende Chinese serie met een hoge score!
IMDb: 9,0

Meer Netflix tips? Hier vind je ze >

Nieuwe documentaires en films op Netflix in juni:

Blow (1 juni)

Wanneer George Jung (Johnny Depp) samen met zijn vriend Tuna gaat studeren in California, zetten ze een handeltje in marihuana op. Jung belandt daarvoor in de gevangenis, maar hier ontmoet hij iemand die hem kennis laat maken met de cocaïnemarkt…
IMDb: 7,6

Awake (9 juni)

Nadat een verwoestende wereldwijde gebeurtenis alle elektronica wegvaagt en het vermogen van mensen om te slapen weghaalt, heeft een voormalig soldaat met haar dochter misschien een oplossing gevonden.
IMDb: onbekend

Fatherhood (18 juni)

Een vader (Kevin Hart) voedt als alleenstaande vader zijn dochtertje op na het onverwachte overlijden van zijn vrouw die een dag na de geboorte van hun dochter stierf. Een hartverwarmende film met een bijzondere (serieuze) rol voor Kevin Hart.
IMDb: onbekend

En, welke van deze Netflix tips/releases voor juni 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill