N

NIEUW OP NETFLIX IN JUNI 2021

nieuw op netflix juli 2021 - netflix nieuw juli - netflix nieuw juli 2021 - nieuwe series netflix - nieuwe films netflix - nieuwe releases netflix - nieuwe titels netflix juli

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in juli 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf juni 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in juli 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in juli:

Young Royals (1 juli)

Prins Wilhelm krijgt eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken op een kostschool. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid, maar als hij ineens de volgende in lijn voor de troon wordt moet hij kiezen..
IMDb: 7,6

Atypical, seizoen 4 (9 juli)

In ‘Atyptical’ volgen we Sam Gardner, een 18-jarige autist die op zoek gaat naar zichzelf en naar de liefde. Deze zoektocht zet ook het leven van zijn familieleden op zijn kop die allemaal gedwongen worden om te veranderen.
IMDb: 8,3

Virgin River, seizoen 3 (9 juli)

Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht…
IMDb: 7,5

Never Have I Ever, seizoen 2 (15 juli)

Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
IMDb: 7,9

Meer Netflix tips? Hier vind je ze > 

Nieuwe documentaires en films op Netflix in juli:

Fear Street Part One: 1994 (2 juli)

Een aantal bizarre gebeurtenissen vindt plaats in het dorpje Shadyside, Ohio. Een groepje tieners ontdekt dat deze gebeurtenissen mogelijk met elkaar verbonden zijn. Erger nog, ze komen erachter dat ze zomaar eens de volgende slachtoffers kunnen worden.
IMDb: onbekend

How I Became a Superhero (9 juli)

Superhelden worden in deze maatschappij niet meer als bijzonder gezien. Iedereen kan superkrachten krijgen door een vreemd spulletje die overal te verkrijgen is. Maar door vele verkeerde voorvallen wordt een onderzoek gestart om het gebruik van het middel te stoppen.
IMDb: 7,2

Last Summer (9 juli)

Tijdens de zomervakantie in een badplaats in Turkije zoekt de 16-jarige Deniz de affectie van zijn jeugdliefde en komt hij in een driehoeksverhouding terecht. Zal het hem lukken om hieruit te komen en ware liefde te vinden?
IMDb: onbekend

The Last Mercenary (30 juli)

Een mysterieuze voormalig geheim agent moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De zoon is onbedoeld betrokken geraakt bij een maffia-operatie, waardoor de voormalig geheim agent zijn onschuld moet zien te bewijzen.
IMDb: onbekend

En, welke van deze Netflix tips/releases voor juli 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill