N

NIEUW OP NETFLIX IN JANUARI 2021

netflix nieuw - netflix januari - nieuw op netflix januari - nieuw op netflix 2021 - netflix januari 2021

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in januari 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in januari:

Modern Family, seizoen 11 (1 januari)

Deze populaire serie volgt de bijzondere families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft een puberzoon en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.
IMDb: 8,4

Cobra Kai, seizoen 3 (1 januari)

Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing en staat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Hierdoor speelt zijn oude rivaliteit met de succesvolle Daniel LaRusso weer op, die zijn leven in balans probeert te houden zonder zijn mentor Mr. Miyagi.
IMDb: 8,7

Monarca (1 januari)

Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen. Een spannende serie met een vrouw in de hoofdrol, we like!
IMDb: 8,0

Lupin (8 januari)

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek ‘Arsène Lupin, gentleman-inbreker’ als inspiratiebron om zijn vader te wreken.
IMDb: onbekend

Meer kijktips voor Netflix? Vind hier 10 steengoede films die ons hoop geven >

Nieuwe films op Netflix in januari:

Zoolander (1 januari)

Derek Zoolander verliest zijn modellen gezicht als Hansel hier een stokje voor steekt. De mode goeroe Mugatu ziet de mogelijkheid om Derek in een ‘killing machine‘ te veranderen. Het gaat om een complot en alleen met de hulp van Hansel en een aantal accessoires zoals Matilda kan Derek de wereld veiligstellen voor modellen over de hele wereld.
IMDb: 6,5

My Best Friend’s Wedding (1 januari)

Negen jaar geleden hadden maakten Julianne en Michael de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne’s verjaardag verteld Michael dat hij over vier dagen gaat trouwen. Dan komt ze erachter dat ze al die jaren verliefd op Michael was..
IMDb: 6,3

Easy A (14 januari)

Olive Penderghast is een slimme studente die, door een vals gerucht dat ze met de een na de ander het bed in duikt, volledig depressief raakt. Ze besluit uiteindelijk gebruik te maken van dit imago om het één en ander te veranderen op school. Zal het haar lukken om dit voor elkaar te krijgen?
IMDb: 7,0

 En, welke van deze Netflix tips/releases in januari 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill