N

NIEUW OP NETFLIX IN AUGUSTUS 2021

nieuw op netflix augustus 2021 - netflix nieuw augustus - netflix nieuw augustus 2021 - nieuwe series netflix - nieuwe films netflix - nieuwe releases netflix - nieuwe titels netflix augustus

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in juli 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf augustus 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in augustus 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in augustus:

Control Z (seizoen 2) – 4 augustus

Als een hacker de geheimen van de leerlingen van een hele middelbare school begint vrij te geven, probeert de verlegen maar oplettende Sofía erachter te komen wie hier achter zit.
Aan het einde van het eerste seizoen lukt dit haar en het tweede seizoen neemt daarom een hele nieuwe wending.
IMDb: 6,9

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami – 4 augustus

Jeugdvrienden Augusto “Willy” Falcon en Salvador “Sal” Magluta verdienden miljarden als cocaïnehandelaren. Ze ontwikkelden zich van drop-outs tot de machtigste drugsbaronnen van Miami in deze waargebeurde serie over een misdaadsaga die tientallen jaren doorging.
IMDb: nog niet bekend

El Reino – 13 augustus

In deze Argentijnse serie stelt een prediker zich beschikbaar als presidentskandidaat nadat zijn running mate is vermoord. Hij moet daarvoor de kerk op een ‘tweede plaats’ zetten en komt zo in een lastig parket te zitten.
IMDb: nog niet bekend

Open Your Eyes – 25 augustus

Deze serie gaat over een tiener die na een zwaar auto-ongeluk haar geheugen is kwijtgeraakt. Daarna wordt ze behandeld in een speciale kliniek voor mensen met geheugenverlies, maar begint daar de mensen om haar heen te wantrouwen. 
IMDb: nog niet bekend

Meer Netflix tips? Hier vind je ze > 

Nieuwe documentaires en films op Netflix in augustus:

The Kissing Booth 3 – 11 augustus

Het is de zomer voordat Elle naar de universiteit gaat, en ze heeft een geheime beslissing te maken. Elle is geaccepteerd op Harvard, waar haar vriendje Noah naartoe wil gaan, maar ook op Berkeley, waar haar BFF Lee naartoe gaat. Wat moet ze nou kiezen?
IMDb: nog niet bekend

Beckett – 13 augustus

De Amerikaanse toerist Beckett is met zijn vriendin op vakantie in Griekenland. Na een auto-ongeluk ontwaakt hij in het ziekenhuis en vertelt hij de politie wat er is gebeurd. Vanaf dat moment wordt hij opgejaagd door de agenten..
IMDb: nog niet bekend

Sweet Girl – 20 augustus

Deze film gaat over een vader die toe moet kijken hoe zijn ernstig zieke vrouw sterft omdat haar levensreddende medicijnen niet meer gemaakt worden. Hij besluit wraak te nemen en gaat achter de farmaceut aan, maar deze strijd brengt de relatie met zijn dochter in groot gevaar.
IMDb: nog niet bekend

He’s All That – 27 augustus

In tienerkomedie She’s All That kreeg de nerdy Laney een make-over tot mooiste meisje van de school en het enige dat ze hoefde te doen, was haar bril afzetten. He’s All That is een remake van deze hit, maar dit keer wordt een nerdy jongen omgetoverd tot knappe vent.
IMDb: nog niet bekend

En, welke van deze Netflix tips/releases voor augustus 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill