N

NETFLIX TIPS: NIEUWE RELEASES OP NETFLIX IN JULI

netflix tips - netflix releases - netflix juli - nieuw op netflix - netflix nieuw

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je nieuwe releases (films, series en documentaires) op Netflix in juli.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze maand (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in juli:

Unsolved Mysteries (1 juli)

De makers van ‘Unsolved Mysteries’ en de producenten van ‘Stranger Things’ nodigen je uit om nieuwe mysteries op te lossen. Volg de aanwijzingen en los de zaken op vanaf jouw bank!
IMDb: nog niet bekend

Boca a Boca/ Kissing Game (17 juli)

In een Braziliaanse boerenstadje raken veel tieners in paniek wanneer ze worden bedreigd door de uitbraak van een besmettelijke infectie die via zoenen wordt overgedragen. Hoe zal dit aflopen..
IMDb: nog niet bekend

Ook leuk! Vind hier 12 mini series om te bingewatchen op Netflix >

Nieuwe films op Netflix in juli:

Catch Me If You Can (1 juli)

Hij doet zich voor als van alles en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, net twintig jaar, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent.
IMDb: 8,1

Grease (1 juli)

Sandy is een onschuldig meisje dat in de zomer verliefd wordt op stoere bad boy Danny Zuko. Na de vakantie komt Sandy op dezelfde school terecht als Danny. Het verliefde koppel blijkt in het dagelijks schoolleven alleen toch niet helemaal te werken.
IMDb: 7,2

Pitch Perfect (1 juli)

De zanggroepen, Divisi en Treblemakers, strijden om het “International Championship of Collegiate A Capella” te winnen. Divisi krijgt alleen te maken met persoonlijke problemen. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey.
IMDb: 7,2

The Kissing Booth 2 (24 juli)

Elles vriendje Noah gaat naar Harvard om te gaan studeren en ze doen er alles aan om de langeafstandsrelatie te laten werken. Maar een knappe nieuwe klasgenoot maakt het er voor Elle niet gemakkelijker op en Noah lijkt ook te zwichten voor de verleidingen van het studentenleven..
IMDb: nog niet bekend

Netflix tips nodig? Deze oscar-winnend films op de streamingsdienst moet je zien >

Nieuwe documentaires op Netflix in juli: 

Down to Earth with Zac Efron (10 juli)

Zac Efron reist de wereld rond met wellnessdeskundige Darin Olien in een reisshow die gezonde, duurzame manieren van leven ontdekt en laat zien. Alleen al voor Zac Efron zouden wij al naar deze documentaire kijken… Hello eye candy!
IMDb: nog niet bekend

En, welke van deze nieuwe releases op Netflix in Juli ga jij als eerste kijken?

Bron omslagfoto: Down to Earth with Zac Efron

CategoriesChill