D

DEZE LUXE BADPLANK MOET IEDEREEN MET EEN BAD IN HUIS HALEN

badplank - in bad - spa in bad - ontspannen in bad - bad accessories - badplanken - luxe badplank - bad

Zin een ontspannen avondje in bad met een wijntje en jouw favoriete serie? Een badplank is dan precies wat jij nodig hebt! Hieronder vind je precies wat je hierover moet weten en waar je hem besteld. 

Vind hier alles over de luxe badplank voor boven jouw bad > 

Een ontspannend bad na een lange dag wordt nu nóg fijner met deze badplank. Neem een drankje, boek, telefoon of tablet mee in bad en voeg daar eventueel nog een kaarsje aan toe om ultiem te genieten van jouw verdiende warme bad! Verander je badkamer met deze accessoire binnen no-time in een mini-spa en geniet van een beetje me-time!

Spa at home? Vind hier 30 DIY beauty behandelingen om thuis te doen >

Dankzij de speciale gleuf voor de voet van een wijnglas blijft deze altijd staan. Het enige wat misschien nog ontbreekt is een boek of tablet, waar ook aan gedacht is met een houder. Ook kun je je zonder zorgen jouw telefoon meenemen door de vorm waar jouw telefoon niet uit kan glijden. Je kunt de boeken- of tablethouder natuurlijk ook inklappen en plek maken voor een lekker hapje!

Ontspannen + leren en/of lachen tegelijk? Vind hier 100 populaire podcasts om te luisteren >

Het badrekje is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe. Hierdoor is de badplank perfect voor de vochtige badkamer en kun je hem zo vaak gebruiken als je wilt. Bamboe is daarnaast super sterk waardoor deze plank super lang mee gaat. Wij zien onszelf al helemaal zitten! Jij ook?

Hier bestel je de luxe badplank > 
En, wanneer ga jij deze luxe badplank bestellen? Die van ons is al onderweg!

CategoriesChill