5

5 x LEUK LUNCHEN IN ANTWERPEN

lunchen in antwerpen - hotspots antwerpen - eten in antwerpen -

It’s lunch-o-clock! Tijd om je tijdens het shoppen of het ontdekken van de stad neer te vlijen en te genieten van een lekkere lunch in Antwerpen. Wij hebben 5 leuke lunch adresjes in Antwerpen onder elkaar gezet.

Mooy

Op zoek naar een plek waar je én lekker kan lunchen én het heel wat likes op je instagram kan opleveren? In dit roze paradijs serveren ze gezonde gerechten, huisgemaakt met verse en biologische ingrediënten. Het trendy en mooi roze interieur is tot in de puntjes uitgekozen. Neem plaats vlak voor de bloemenmuur en geniet van een heerlijke pink (hoe kan het ook anders) gold latte, met 24k gouden snippers.

Naast een hapje eten kan je hier ook terecht voor verzorgingsproducten en make-up, alles op organische en veganistische basis.

12 x koffie en lunch in Utrecht >

Barchel

“Come for the eyecandy, stay for the soulfood”. Bij Barchel geniet je van heerlijke lunchgerechten in een gezellig, licht en tijdloos interieur. De gerechten worden bereid in een pure en bewuste keuken. Deze gezellige foodbar heeft twee vestigingen in Antwerpen: één vlakbij het Stadspark en één op het Nieuw-Zuid.

lunchen in antwerpen - hotspots antwerpen - eten in antwerpen -Bron: Barchel

Meer leuke plekken om te lunchen in Antwerpen >

Wasbar

Geen zin om in de wasserette te wachten tot je kledingwas klaar is? Bij Wasbar wordt je was doen een plezier. Geniet hier van een bagel, salade, boterhammen of burger met een frisse huisgemaakte limonade. Stap je een Wasbar binnen, dan krijg je een instant huiskamergevoel met een retro-twist. Naast drie vestigingen in Antwerpen, kan je ook in de stad Gent genieten van dit heerlijke concept. Ook zonder je vuile was ben je natuurlijk welkom!

Café Matic

Gelegen aan het Vleminckveld, in het centrum van Antwerpen, vindt je Cafématic. Stap binnen in een gezellige drukte en geniet van heerlijk belegde boterhammen of een lekker slaatje. Aan de bar heb je keuze tussen heel wat huisgemaakte lekkernijen om je lunch mee af te sluiten. Zowel binnen als buiten is het lekker vertoeven.

lunchen in antwerpen - hotspots antwerpen - eten in antwerpen -Bron: Cafématic

7 x lekkere terrassen in Antwerpen >

Jörd Kaffee

Jörd Kaffee opende in maart 2019 zijn deuren als zero waste bar. De eigenaren runden toen een cateringbedrijf en stootten telkens op het probleem dagelijks met grote overschotten aan ingrediënten over te blijven. Met hun Jörd-bakfiets vervoeren ze hun ingrediënten naar Jörd Kaffee en stellen daar de lekkerste gerechtjes samen.

Geen honger? Spring dan zeker binnen voor hun heerlijke homemade lemonade of een lekkere kop koffie.Deze eenvoudige, maar zo gezellige hotspot vindt je terug in de Schoytestraat, vlakbij de Nationalestraat in het centrum van Antwerpen.

Welke hotspot kies jij uit voor een lekkere lunch in Antwerpen?

Bron omslagfoto: Mooy // lunchen in Antwerpen // hotspots in Antwerpen

CategoriesFijne Foodspots