L

LOADED FRIES IN AMSTERDAM: 5 x TIPS

loaded fries eten - loaded fries amsterdam - loaded fries in amsterdam - loaded fries eten amsterdam

Fries before guys? Hell yeah. Maar wat dacht je van loaded fries? Deze portie friet is beladen met kaas en/of kip, vlees en saus. Loop het water je al in de mond? Bij ons wel! Daarom gingen wij opzoek naar de lekkerste loaded fries in Amsterdam. Hieronder vind je hotspots.

Vind hier de plekken voor de lekkerste loaded fries in Amsterdam >

Fat Phill’s Diner

Je aderen slibben spontaan dicht bij een kijkje op de menukaart bij Fat Phill’s. Het probleem is alleen dat het water je waarschijnlijk ook in de mond loopt. Zin in een cheatday? Fat Phill’s is the place to be. Ga hier voor smashburgers, cheeseburgers, cheesecake en overheerlijke loaded fries.

Freddy Fryday

Bij Freddy Fryday is een ‘normaal’ frietje bestellen eigenlijk niet mogelijk omdat er zoveel lekkere toppings zijn. Ze hebben hier vegan en vegetarische opties en ook qua sauzen is het aanbod lekker groot. Onze favoriet? De Parmezaan truffelmayo met Parmezaanse kaas, truffelmayo, mediteraanse kruiden, peterselie en huisgemaakte verse friet.

Ook lekker! Vind hier de lekkerste burgers in Amsterdam >

Gollem

Met inmiddels al 6 locaties in Amsterdam is Gollem een van de bekendste proeflokalen van Amsterdam. Niet zomaar, want deze traditionele pub vervult alle wensen van een bierliefhebber. Bij dit (bier)café ben je daarnaast ook aan het juiste adres voor deze heerlijke snack, je vindt ze met hier met kipragout, stoofvlees, double cheese en spicy!

Rotisserie Amsterdam

Bij Rotisserie weten ze niet alleen wat ze met kip aan moeten, maar ook met burgers en fries. De maandelijkse special is alleen al een hele goede reden om elke vier weken deze zaak een bezoekje te brengen. Kies hier uit turbo cheese, jalapeno cheese, buffalo chicken of pulled pork loaded fries.

Vegan Junkfood Bar 

De naam zegt het al: in dit restaurant speelt junk food de hoofdrol. Want ongezond eten hoeft helemaal geen vlees of dierlijke producten te bevatten. Hier bestel je de lekkerste vegan snacks zoals vegan bitterballen, vegan hamburgers en natuurlijk: vegan loaded fries.

En, waar schuif jij binnenkort aan voor overheerlijke loaded fries?

CategoriesFijne Foodspots