S

SEXY LINGERIE ALS ONDERDEEL VAN JE OUTFIT: ZO DOE JE DAT

lingerie in je outfit verwerken

Lingerie is niet alleen functioneel; waarom zou je je meest verleidelijke sets niet op een subtiele manier in je dagelijkse outfits verwerken? Het is zonde als deze prachtige stukken de hele dag ongezien blijven. Hier zijn een aantal ideeën die je naar eigen smaak kunt aanpassen, beginnend met deze feestdagen.

Lingerie in je outfit verwerken? Subtiel of juist minder subtiel? Zo doe je dat >

1. Verleidelijke BH’s

Een push-up beha in dieprood met een mooi lijnenspel is perfect voor een aantrekkelijk decolleté. Combineer deze beha met een top met (diepe) V-hals, zoals een blouse of een top met watervalhals. Op deze manier toon je subtiel een stukje van je beha. Maar vergeet ook de bijzondere achterkant niet; deze kun je elegant laten zien door een top met een diepe rug te dragen.

2. De betoverende body

Als je echt wilt uitpakken met het verwerken van lingerie in je outfit, kies dan voor body’s op z’n tijd. Draag deze met een (oversized) jeans of pantalon en een colbert erover voor een gegarandeerd sexy uitstraling. Iets te gewaagd? Kies dan voor een losse en/of korte trui die een klein stukje van de body zichtbaar maakt. Ook mooi (en sexy).

3. Sexy high waist

De meeste mensen verbergen hun slippie, maar met een mooie high waist slip, zoals dat heet, is dat eigenlijk zonde. Kies een mooie exemplaar (bijvoorbeeld met gouden lijntjes) en laat ‘m bewust een stukje boven je jeans of rok uitsteken. Met een flowy top erop vangt de omgeving af en toe een glimp op. Subtieltjes. Onderstaande high waist shop je bij LASCANA.

CategoriesDress Up