D

DE 10 ALLERLEUKSTE KERSTAFLEVERINGEN UIT JE FAVORIETE SERIES

De 10 leukste kerstafleveringen uit televisieseries - kerstafvelering modern family

Wil je vast in de kerststemming komen, maar zijn al die kerstfilms nog too much? Gelukkig hebben onze favoriete series ook veel leuke kerstafleveringen gemaakt! Dit zijn de 10 leukste kerstafleveringen uit bekende series.

Vind hier de allerleukste kerstafleveringen uit je favoriete televisie series. De meeste van deze kerstafleveringen zijn op Netflix te vinden >

Friends – Seizoen 3, aflevering 10: “The One Where Rachel Quits”

Kerstafleveringen uit Friends zijn misschien wel de leukste! In deze aflevering stopt Rachel met haar baan bij Central Park om achter haar dromen aan te gaan: een carrière in fashion. Ross gaat het niet beter af. Hij breekt het been van een scoutingmeisje en gaat voor haar koekjes verkopen.

Gaat niet helemaal volgens plan, maar hij verzint een space camp voor haar. Ondertussen leert Phoebe dat overgebleven kerstbomen in de versnipperaar gaan – Monica & Joey zetten een reddingsactie in.

Modern Family – Seizoen 10, aflevering 10 “Stuck in a Moment”

Eén van de nieuwste seizoenen bevat misschien wel één van de leukste kerstafleveringen van deze serie. Haley probeert hier een belangrijk nieuwtje met de familie te delen, maar lijkt nooit het juiste moment te vinden. Ondertussen ‘leent’ Phill de kerstboom voor een huisbezichtiging – Claire is not amused.

The Office – Seizoen 2, aflevering 10: “Christmas Party”

In deze aflevering komt secret santa langs op kantoor en krijgen alle werknemers een geschenkje. Helaas loopt dit al snel volledig uit de hand. Naast humor en irritante trekjes van Michael, laat deze aflevering ook een andere kant zien: een romantische. Zo geeft Jim een ‘insider’ cadeautje aan zijn office crush Pam – volledig in kerstsfeer.

How I Met Your Mother – Seizoen 2, aflevering 11: “How Lily Stole Chritsmas”

Lily en Marshall waren tijdelijk uit elkaar, waar Ted niet al te blij mee was. Hij noemt Lily om die reden… een Engelse teef. Lily gijzelt alle kerstdecoratie, omdat ze boos is op Ted. Op zijn beurt reist hij af naar de Bronx om Kerst te kunnen redden en de kerstversieringen terug te halen. Een mooie aflvering over vergiffenis – kerst spirit all the way.

Downtown Abbey – Seizoen 2, aflevering 9: “Christmas at Downtown Abbey”

Minder van de sitcoms? Ook series als Downtown Abbey hebben natúúrlijk kerstafleveringen. In deze aflevering huwt de rebel Lady Sybil een man uit het gewone volk. Maar er is nog meer romantisch nieuws: Matthew doet een huwelijksaanzoek! In de sneeuw! Als dit je geen kerstvibes geeft…

15 x De beste kerstfilms op Netflix (volgens IMDB) >

Glee – Seizoen 2, aflevering 10: “A Very Glee Christmas”

Dit is de eerste kerstaflevering van Glee en het is meteen een match made in heaven. Will probeert de club te leren dat Kerst niet enkel om de cadeautjes gaat en ze geld inzamelen voor dakloze kinderen. Ondertussen doen ze hun best Brittany te steunen – zij gelooft namelijk dat Santa Claus echt is. En dan wordt je ook nog beloond met ‘Baby, It’s Cold Outside’ door Darren Criss en Chris Colfer – wij smelten.

New Girl – Seizoen 4, aflevering 11: “LAXmas”

Meestal ligt in New Girl de focus op thanksgiving, maar dit seizoen doen ze uitermate hun best ook Kerst te vieren. Helaas zitten ze vast op het vliegveld LAX nadat hun vluchten geannuleerd zijn. Gelukkig proberen ze er het beste van te maken – zoals dat hoort tijdens Kerst!

The Fresh Prince of Bel-Air – Seizoen 1, aflevering 15: “Deck the Halls”

Will realiseert zich dat Ashley nooit een ‘echte’ Kerst meegemaakt heeft en doet er alles aan om dit te regelen. Hij decoreert het huis zowel aan de binnenkant, als de buitenkant. De buren zijn hier niet per se blij mee, maar de kinderen uit de buurt zorgen ervoor dat ze het loslaten en ook gaan genieten.

Grey’s Anatomy – Seizoen 2, aflevering 12: “Grandma Got Run Over by a Reindeer”

Ja, ook je favoriete medische serie heeft kerstafleveringen! Wanneer Burke en Cristina een jongen behandelen bij wie een hartstransplant weigert, lopen ze tegen religieuze verschillen aan. Derek heeft daar minder last van wanneer hij een patiënt uit een Joods en Christelijk gemixte familie helpt.

December Kalender: 31 x activiteiten in de feestmaand >

Doctor Who – Seizoen 6: “A Chritsmas Carol”

Amy en Rory zitten vast op een neerstortende space liner en de enige manier waarop de elfde Doctor hen kan redden, is door de ziel van een eenzame, oude gierigaard te zuiveren (klinkt herkenbaar, Charles Dickens?).

En, welke kerstafleveringen brengen jou in dé kerstsfeer?

CategoriesChill