C

COROMAPOST: BEZORG JE OMA GEEN CORONA, MAAR EEN KAARTJE

corona - coromapost - coronacrisis - coronavirus - quarantaine - eenzame ouderen

Veel ouderen zijn erg kwetsbaar voor het coronavirus en we worden daarom natuurlijk geadviseerd het contact met bejaarden zoveel mogelijk te beperken. Om de Nederlandse opa’s en oma’s op een veilige manier te laten weten dat er wel aan ze gedacht wordt, kan er met Coromapost een kaartje worden gestuurd. Een initiatief om blij van te worden!

Vind hier hoe je een kaart kan sturen naar eenzame ouderen >

In persoonlijk contact blijven

Heel veel kleinkinderen durven niet meer bij hun opa of oma langs, uit angst om het virus over te brengen. Sommige ouderen zijn daarom helemaal van de kaart door corona. Daarom biedt Omapost de mogelijkheid om oma’s en opa’s een kaartje te sturen. Met de post. Zo kan iedereen toch nog persoonlijk in contact blijven met grootouders zonder ze ziek te maken. De kaartjes worden tegen kostprijs verzonden, de actie heeft dus geen winstoogmerk. 

Hoe werkt het?

Via cor.omapost.nl kan iedereen snel en makkelijk met een zelfgemaakte foto vanaf de smartphone of tablet een kaartje sturen. Het kaartje is een vierkant kaartje, zoals alle Omapost kaartjes, met op de voorkant de afbeelding die jij hebt gekozen. Op de achterkant kan je zelf een tekstje typen. Er zijn ook speciale ontwerpen, om onze oma’s en opa’s te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Ook als je geen opa of oma meer hebt, maar wel wel kaartje wil sturen kun je zeker meedoen. Stuur een mailtje naar post@omapost.nl en dan koppelen zij je aan iemand die het leuk vind om een kaartje te ontvangen.

Thuisblijven? Vind hier 7 echt leuke dingen om te doen als je binnen blijft >

Vind jij dit ook zo’n mooi gebaar? Wij wel en gaan zeker een kaart sturen!

CategoriesGive