B

BETAALBARE ‘LUXE’: INKLAP BAD VOOR VOLWASSENEN

inklapbad - bad - inklapbad volwassenen - bad voor in de douche - in bad - klein bad - inklapbaar bad - opvouwbaar bad voor volwassnene

Altijd al een bad gewild maar heb je er geen ruimte voor? We tipten laatst al de handige Bucket Bath, maar ook deze 2.0 versie is dé oplossing voor iedereen die een kleine badkamer heeft en wel wil badderen. Hieronder vind je alles wat je hierover moet weten over dit uitklap bad voor volwassenen.

Vind hier precies wat je moet weten als je dit opvouwbare bad voor volwassenen wilt kopen > 

Thuis geen ruimte of wil je op vakantie altijd in bad kunnen? Dan is dit inklapbare bad misschien iets voor jou: de Bath Bucket 2.0. Onbeperkt badderen waar je maar wilt, gewoon in de badkamer of op het balkon. Ideaal als je het ons vraagt, en op Bol.com is dit super handige en leuke bad nu verkrijgbaar voor 139,00 euro.

Dit zijn de mooiste bruisballen voor in bad >

Roze opvouwbaar bad voor volwassenen

Veel mensen hebben thuis geen ruimte voor een ligbad. Maar no worries, want met de Bath Bucket 2.0 is dit geen probleem meer! Het inklapbare bad is super makkelijk te gebruiken, op te ruimen en berg je zo overal op. Hij ligt super comfy door de kussentjes die op de bodem liggen. Je kunt er ook een wit blad op maken waar je bijvoorbeeld je computer of tablet op kunt zetten, zo geef je jouw Netflix & Chill avond een leuke draai. 

inklapbad - bad - inklapbad volwassenen - bad voor in de douche - in bad - klein bad - inklapbaar bad

Inklap bad 2.0

De Bath Bucket 2.0 is een duidelijke verbetering op het eerste model, de Bath Bucket 1. Dat model had namelijk echt een upgrade nodig en er zijn veel betere opties op de markt. Alleen, als je een kleiner budget hebt, kan de Bath Bucket 1.0 (die ‘maar’ 50 euro kost) wel wat voor jou zijn. Deze Bath Bucket 2.0  is in baby blauw of roze te krijgen!

Hier bestel je het (roze) inklap bad voor volwassenen >

inklapbad - bad - inklapbad volwassenen - bad voor in de douche - in bad - klein bad - inklapbaar bad

 

En, wanneer ga jij dit super handige inklapbad  voor volwassenen kopen? Die van ons is al onderweg!

CategoriesChill