6

6 x LEKKERE ICED LATTE IN AMSTERDAM

iced latte amsterdam - iced latte in amsterdam - ijskoffie amsterdam - ijskoffie halen

Zin in een bakkie, maar schijnt het zonnetje zo lekker dat je geen zin hebt in een warm drankje? IJskoffie biedt de uitkomst! Benieuwd waar je moet zijn in onze hoofdstad? Hieronder vind je 6 plekken voor een heerlijke iced latte in Amsterdam.

Zin in een lekkere koffie op een warme dag? Vind hier de beste plekken voor iced latte in Amsterdam >

Quartier Putain (Centrum)

Vlak bij de Wallen in het Centrum vind je Quartier Putain (letterlijk vertaald: ‘hoerenbuurt’). Hier hebben ze heerlijke ijskoffie en drink je hem ook met soja-, haver- of amandelmelk. Vind een lekker plekje in de zon en dan is het tijd om te gaan genieten!
Quartier Putain >

Lot Sixty One (West)

Al jaren een klassieker, op het hoekje van de Kinkerstraat en de Bilderdijkkade. Piepklein, maar heel erg fijn. Lekker mensen kijken terwijl je buiten op het bankje in het zonnetje aan je ijskoffie nipt en je (echt lekkere) banana cake hapt.
Lot Sixty One >

Drupa Coffee Roasters (Jordaan)

Deze zaak legt z’n focus op Colombiaanse koffie en vind je in de altijd gezellige Jordaan. Hun koffie is afkomstig van micro-partijen en kleine producenten, via een duurzaam proces van de boerderij tot de beker. Ook hier geniet je van een heerlijke ijskoffie op een zomerse dag!
Drupa Coffee Roasters >

Zin in een zoet lekkernij bij de koffie? Vind hier de beste huisgemaakte koekjes in Amsterdam >

Coffee & Coconuts (De Pijp)

Coffee & Coconuts is een cafe en koffiebranderij is het hart van de stad. Ze werken in de keuken zo veel mogelijk met biologische, lokale producten. Van de sappen tot de pastries, alles maken ze zelf. Misschien wel de perfecte plek in de Pijp als je op zoek bent naar een ijskoude cafe latte!
Coffee & Coconuts >

EAST (Oost)

EAST Amsterdam is de huiskamer van Hotel Casa in Oost. Hier kun je van 08.00 tot 16.00 terecht voor je favoriete (ijs)koffie, pastries, croissants, club sandwich of tosti. Een van onze favoriete adresjes in dit gedeelte van de stad!
EAST >

White label coffee (Noord)

Behalve dat White Label een echte koffiebar is, zijn ze ook een branderij. Zin in een ijskoffie in Noord? Ga naar deze zaak, bestel er een croissantje erbij of één van de andere gebakjes en je hebt een perfect begin van een zonnige dag te pakken!
White label coffee >

En, bij welke van deze fijne adresjes haal jij de lekkerste iced latte in Amsterdam?

CategoriesDrankje doen