1

10 x HOTSPOTS VOOR LEKKKERE SALADES IN AMSTERDAM

salade amsterdam - salades amsterdam - saladebar - lunchen - dineren - restaurants - hotspots amsterdam - salade eten amsterdam

Salades zijn al lang geen saaie maaltijden meer met alleen wat blaadjes sla. Ben jij op de gezonde tour of heb je gewoon zin in een lichte lunch of diner? Hieronder vind je 10 hotspots voor lekkere salades in Amsterdam.

Vind hier dé hotspots voor heerlijke salades in Amsterdam. Van saladebar tot de gezelligste restaurants 
SLA

SLA is een biologische saladebar. Denk hierbij aan een feestje in een salade van geroosterde, gestoomde en/of gepelde groenten en op smaak gebracht ander lekkers. Ze gebruiken alleen de beste onbewerkte ingrediënten, onbespoten geteeld, en duurzaam ingekocht.
Google Maps: Verschillende locaties in Amsterdam
SLA >

Venkel

Bij deze hotspot kun je je eigen salade samenstellen, of een van de combinaties kiezen. Dit kan zowel to go als gewoon even lekker daar zitten. Ze zijn gezond, vers èn biologisch. Goed voor jou, maar ook voor de wereld dus!
Google Maps: Albert Cuypstraat 22, Amsterdam
Venkel >

Toch liever zelf aan de slag gaan? Vind hier 15 gezonde maaltijdsalade recepten >

Salad and the City

Salad & the City is een super goede take away & delivery saladebar in Amsterdam West waar jezelf verwennen en genieten voorop staat! Hier moet je zijn voor super lekkere en gezonde, goed gevulde en verrassende salades. 
Google Maps: Bilderdijkstraat 164, Amsterdam
Salad and the City > 

VINNIES 

VINNIES is jouw living room-away-from-home. Een plek om te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Hier geven ze veel om goede service en letten ze op de details. Proef hier zeker eens de heerlijke salades!
Google Maps: Haarlemmerstraat 46 // Scheldestraat 45BG, Amsterdam
VINNIES >

Urban Salad

Urban Salad staat voor versbereide maaltijdsalades en wraps. Snel, gezond en vooral heel erg lekker eten. Hun huisgemaakte dressings zijn allemaal met liefde bereid en bestaan uit pure en eerlijke ingrediënten.
Google Maps: Claude Debussylaan 5 // Bijlmerplein 1007, Amsterdam
Urban Salad >

Gezondigd

Bij deze hotspot op het Haarlemmerplein bestel je de lekkerste salades. Ze zijn gemaakt met veldsla en mesclune sla en worden geserveerd met petit pains en huisgemaakte humus. De dressing bestaat hier uit olijfolie en balsamico azijn.
Google Maps: Haarlemmerplein 36, Amsterdam
Gezondigd >

STACH

STACH is altijd een goed idee! Elk seizoen kiest deze zaak zijn favoriete gerechten uit lokale keukens. Vers en gezond, zodat jij daar niet meer over na hoeft te denken. Je kunt hier terecht voor broodjes, sapjes, lekkernijen en heerlijke salades!
Google Maps:
Verschillende locaties in Amsterdam
STACH >

BACK

Hier bestel je de lekkerste salades gewoon online. Je kunt kiezen uit al een bestaand salade special (als je geen zin hebt om zelf na te denken) of kies je eigen ingrediënten en bouw zo een maaltijdsalade helemaal naar eigen wens!
Google Maps: Ceintuurbaan 344, Amsterdam
BACK >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Our Farmer’s Pick! ? Cajun chicken thigh, bulgur, apple-beetroot salad, spicy broccoli, sweet potato, feta chunks, basil-lemon vinaigrette… YUM ♥️

Een bericht gedeeld door BACK (@back.food) op

Vind hier nog meer hotspots voor salades in Amsterdam >

The Cold Pressed Juicery

Je haalt hier niet alleen de lekkerste verse juices, maar ook salades. En helemaal ideaal, ze worden geserveerd in duurzame potten die je kunt herbuiken. Met de vijf locaties in Amsterdam is er altijd wel een bij jou in de buurt!
Google Maps: Verschillende locaties in Amsterdam
The Cold Pressed Juicery >

Oliver Green

Oliver Green is een plant based café en koffiebar. Ze serveren de hele dag ontbijt, salades en warme bowls! Green zit niet alleen in hun naam maar ook in hun genen! Elke maaltijd is hier 100% plantaardig en gemaakt met heerlijke ingrediënten.
Google Maps: Eerste Oosterparkstraat 7H, Amsterdam
Oliver Green > 

Meer vegan restaurants? Vind hier de 10 best plekjes voor lunch en diner in Amsterdam >
En, bij welke van deze hotspots voor salades ga jij binnenkort een lekkere en gezonde maaltijd scoren?

CategoriesFijne Foodspots