6

6 x LEUKE HOTSPOTS OP DE BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT

hotspots bosboom toussaintstraat - restaurants bosboom toussaintstraat - bosboom toussaintstraat - hotspots amsterdam west - leuke hotspots amsterdam west

De Bosboom Toussaintstraat is een van de gezelligste straten in Amsterdam West. Wij zelf ervaren hier altijd een gezellig en knus buurtgevoel en daardoor vergeten we even dat we in de ‘grote stad’ zijn. Benieuwd waar je moet zijn in deze straat? Hieronder vind je 6 leuke hotspots op de ‘Bosboom Toussain’.

Vind hier de leuke hotspots op de Bosboom Toussaintstraat >

De Italiaan

In één van de mooiste straatjes van Amsterdam vind je dit sfeervolle restaurant. Het ruime en rustige terras onder de hoge bomen laat je de drukke binnenstad even vergeten. De kaart is overzichtelijk en gevuld met verse heerlijkheden uit de Italiaanse keuken. De ingrediënten worden met veel zorg geselecteerd bij kleine producenten met oog voor kwaliteit en het milieu.

Gertrude

Bij Gertrude koken ze met de seizoenen mee. Chef Amadou Dia serveert eenvoudige gerechten met hartverwarmende smaken, waarin seizoensgroenten en verantwoorde vis en vleessoorten centraal staan. Ook hebben ze een mooie wijnkaart samengesteld en adviseren jou dan ook graag over goede bijpassende wijnen bij het menu.

Teds

Teds is opgericht door het baasje van Ted. Huh? Ja, Ted is namelijk een schattige Franse bulldog, wiens portret in elke locatie op de plank prijkt. Vooral voor een boozy brunch ben je bij deze zaak aan het goede adres want zoals ze zelf zeggen ‘alcohol helps to remove the stress and many other problems’. Een van onze favoriete brunch spots!

Ook leuk! Vind hier de leukste hotspots op het Spui >

Pastis

Bij Pastis Amsterdam is het een Frans feestje voor linnen-liefhebbers. De keuken van Pastis is Frans georiënteerd met af en toe een uitstapje naar het Middellandse zeegebied en er wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden gekookt. Flesje vino en Pellegrino op tafel en je kunt genieten van een heerlijke chique lunch in Amsterdam West.

Bosco

Bij dit gezellige café-restaurant kun je de hele dag terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel of een maaltijd. De gerechten veranderen regelmatig en sluiten aan bij de tijd van het jaar. Ze werken hier met verse en seizoensgebonden producten. Daarnaast vind je bij Bosco ook een kast met zo’n 50 verschillende spelletjes!

Le Forel

Le Forel is een restaurant gespecialiseerd in verse vis uit het seizoen. Je kunt hier terecht voor de traditionele visgerechten, maar op de menukaart vind je ook spannende combinaties waar je je vingers bij af zult likken! Tip van ons: geniet hier van een oester proeverij met een glas bubbels of een heerlijke cocktail.

En, bij welke van deze leuke hotspots op de Bosboom Toussaintstraat schuif jij binnenkort aan?


CategoriesFijne Foodspots