H

HALLOWEEN FEESTJES IN AMSTERDAM: 12 x TIPS

halloween feesten amsterdam - halloween feestjes - halloween amsterdam 2023 - halloween in amsterdam - halloween feestje amsterdam - halloween feestjes amsterdam - Halloween evenementen amsterdam 2023 - Halloween party Amsterdam - halloween vieren in Amsterdam

Het is weer bijna tijd om jezelf in griezelige kostuums te hijsen, je mee te laten slepen in enge spookverhalen & dansjes te wagen op de dansvloer. Met een cocktail in de hand. Voor wie een angstaanjagende leuke Halloween wil: zet deze 12 x Halloween feesten in Amsterdam maar in je agenda!

Dit zijn 12 x griezelige Halloween feesten in Amsterdam 2023 >

1. 3xNYX: HalloQueen in Club NYX – zaterdag 28 oktober

Bij NYX is het altijd feest, dus ook met Halloween! Trek je Halloweenoutfit uit de kast en tover de dansvloer van deze gezellige club op de Reguliersdwarsstraat om tot een griezel dansparty.

2. The Halloween Cruise in Amsterdam – zaterdag 28 oktober

Wat als je Halloween combineert met het water van Amsterdam? Dan stap je aan boord bij The Halloween Cruise aan de Ruijterkade. Met Aziatische tapas, een welkomstdrankje, R&B deuntjes en een menigte in griezelige kostuums. Hoe leuk is dat?

Zo vier je Halloween als grown up >

3. Venom Halloween Special | Be Toxic in ClubUp – zaterdag 28 oktober

Laat je innerlijke demon los op de dansvloer terwijl er nummers van R&B tot Afrobeat, de Dancehall en de heetste Urban Hits door de speakers galmen. Ook dit jaar komt ClubUb terug met een tof Halloween feestje in Amsterdam. Een gevalletje wil je bij zijn!

4. Halloween bij Westerunie – 28 oktober

Dit jaar vindt voor de 13e keer (!) de grootste Halloween Party van de stad plaats op het terrein van de Westergasfabriek. Ze hebben alle paranormale creeps, acrobaten, illusionisten en freaks uitgenodigd om het feestje compleet te maken. Ga jij hier los op de nummertjes van The Partysquad en nog veel meer andere artiesten?

Na de afbeelding meer Halloween evenementen en feesten in Amsterdam 2023 >

Halloween events 2022

5. The Haunted Ballroom in de A’DAM Toren – 28 oktober

Voor de tweede keer tovert de A’DAM Toren om in een plek waar nachtmerries tot leven komen. Durf jij zaterdag The Haunted Ballroom te betreden? De drie verschillende verdiepingen nemen je mee in de wereld van de seven deadly sins. En dat betekent muziek, live entertainment en een hoop andere spannende verrassingen. Zo ben jij er bij >

6. Halloween Ball in RADION – zaterdag 28 oktober

Bij dit Halloween feestje in Amsterdam juichen ze prachtige creaties toe. Sterker nog, zonder een angstaanjagende outfit kom je RADION niet binnen. Dus hijs jezelf in een extravagant en freaky Halloween-pak en feest erop los.

Meer Halloween evenementen en feestjes in Amsterdam 2023 >

Dit zijn 10 x griezelige Halloween cocktail recepten >

7. Wasserette Halloween in Chicago Social Club – zondag 29 oktober

Wie zegt dat Halloween niet praktisch kan zijn? Op zondag 29 oktober kun je – je Halloween-outfits uit de kast trekken, ze in de was stoppen én dansjes doen op de dag der doden. De dj’s zullen je trick en treaten met heerlijke nummertjes!

8. DIP Halloween Special in Chicago Social Club – dinsdag 31 oktober

Wil je het liefst Halloween vieren in Amsterdam op de dag zelf? Dan kun je in de nacht van 31 oktober op 1 november terecht in de Chicago Social Club voor griezelige dansjes en fijne liedjes zoals je van deze gezellige club gewend bent.

Na de afbeelding meer Halloween evenementen en feesten in Amsterdam 2023 >

Weekend tips Amsterdam 22

9. Amsterdam’s Haunted Halloween in Panama Club – vrijdag 27 oktober

Parkeer je bezems, draag je masker, hijs je in een griezelige kostuum en stap binnen bij de Panama Club. Win je dit jaar de verkleedwedstrijd? Dan loop je deze club niet alleen uit gedanst uit, maar ook 250 EUR rijker uit.

10. Halloween op NoordOogst – zaterdag 28 oktober

Vanaf 15:00 uur kun je op het NoordOogst terecht voor een programma met activiteiten (lees: pompoen carven), muziek, enge hapjes en drankjes. En wordt het donker? Dan gaat de spooktrein rijden. Waag jij een ritje?

Ook leuk! 7 x originele Halloween kostuums >

11. Pacific Ondergrond: Halloween Fest – zaterdag 28 oktober

Ook Pacific Ondergrond daagt je met het Halloween Fest uit om je griezeligste outfit uit de kast te trekken. Het jaarlijkse spektakel is terug. En ook dit jaar zijn er allemaal verschillende bands en DJ’s te vinden en kan er tot 03.00 uur ’s nachts gedanst worden. Zei iemand de Zombie walk?

12. SCREAM QUEENS Halloween Party in Broedplaats LELY – vrijdag 27 oktober

Maak je klaar om te drinken, dansen en gillen want de Musa meiden geven een Halloween feest. En niet zomaar eentje: een Halloween feest in Amsterdam ín een verlaten school (!). Hoe spooky! Je boekt je tickets hier >

En, welke Halloween feesten in Amsterdam zet jij in je agenda?

CategoriesNiet gecategoriseerd