H

HALLOWEEN 2022: DIT ZIJN DE LEUKSTE EVENTS IN NEDERLAND

Halloween events 2022

Spookwandelingen, spookhuizen, pompoenen en rondlopen in attractieparken? Het is tijd voor Halloween! Er worden steeds meer events georganiseerd, GIRLS WHO geeft 5 x tips.

1. Betreed de poorten van Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights

Denk jij dat je Walibi Fright Night aandurft? Ook dit jaar kun je weer huiveringwekkende haunted houses bezoeken. Creepy! Zo kun je binnentreden bij Slaughterhouse, Wicked Woods en Camp of Curiosities. Geen zin om te wachten? Dan kun je ook een R.I.P Pass kopen. Met deze pass heb je 1x toegang tot drie Haunted Houses en hoef je niet te wachten in de reguliere wachtrij. Ook ‘leuk’: je kunt 75 minuten dineren in één van de freak caravans. Een unieke en exclusieve Dinner Experience. Verslik je niet!

Walibi Fright Nights 2022: 8 & 9 oktober , 15 & 16 oktober , 21 t/m 23 oktober en 27 t/m 30 oktober >

2. Doe mee met de Halloween Run

Op zaterdag 29 oktober kun je hardlopend of wandelend door het centrum van Almere Buiten struinen. Hier lijkt het centrum wel overgenomen door zombies, clowns en boobytraps. Voor kinderen is er ook een ‘kiesrun’ van 1 kilometer. Na afloop krijgt iedere deelnemer een goodiebag en worden de best verklede deelnemer en deelneemster beloond met een prijs. Meer info vind je hier >

3. Bezoek één van de Halloween Nights in Toverland

In Toverland kun je de hele maand oktober griezelen. 12 avonden is het feest in Toverland en wordt het park overgenomen door angstaanjagende gedaantes. Op 31 oktober is het dé spannendste dag van het jaar en dan pakt het park uit. Er zijn verschillende score zones in Toverland geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

Lees hier meer over 8 x angstaanjagende lekkere Halloween recepten >

4. Boek een Halloween ‘Fright Night’ Spooky Sailing

Klinkt dat niet leuk en spooky tegelijkertijd? Bij Zeilschip Bounty kun je een huiveringwekkende Halloween zeil event party boeken. Dit is een extra leuke zeilbelevenis onder muzikale begeleiding van een DJ. Dit jaar vindt het event plaats van 16:00 – 20:00 uur op zaterdag 29 oktober. Klik hier voor meer informatie >

5. Ga naar de Halloween Horror Show

Eindelijk na twee jaar is de Halloween Horror Show weer terug! Dit jaar vindt de show plaats op zaterdag 29 oktober. Mr. Horror presenteert samen met Kineplois door het hele land horrormarathons die je gegarandeerd een slapeloze nacht gaan bezorgen. Tickets kosten €35,00 en zijn hier verkrijgbaar.

Horror show
CategoriesWeekend tips