6

6 x HALAL RESTAURANTS IN UTRECHT

hala restaurants utrecht - halal restaurant utrecht - halal eten utrecht - halal eten in utrecht - turks restaurant utrecht

Het kan voor mensen die halal eten best wel lastig zijn om buiten de deur te eten. Er zijn tegenwoordig zoveel restaurants dat je écht door de bomen het bos niet meer ziet. Hoog tijd voor ons dus om een lijstje te make, want je wilt er toch zeker van zijn dat de gerechten op je bordje halal zijn. Hier vind je 10 halal restaurants in Utrecht.

Van traditionele restaurants tot fastfood ketens. Dit zijn de halal restaurants in Utrecht >

Restaurant Saffraan

In het midden van de Domstad, aan de grachten, bevindt zich dit Oosterse restaurant. Hun menukaart neemt je mee op reis door het Midden Oosten. De gerechten komen uit zowel Noord Afrika als uit Turkije, Syrië, Libanon, Irak en Iran. Alles is huisgemaakt en dus: halal!

Restaurant Laila

Ben je in Utrecht en heb je zin in een goede maaltijd en een gezellig avondje uit? Hou je van verse visgerechten en sla je een lekker grill gerecht ook niet af? Dan uiteten gaan in dit Turkse restaurant misschien wel een heel goed idee. Good to know: je vind ze in The Food Spot.

Helal burgers & shoarma

Zin in goede shoarma na een avondje stappen? Deze zaak schijnt een van de beste van de stad te zijn. Naast de shoarma kun je hier ook voor verschillende burgers terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een crispy chicken burger? Wij plannen die cheatday vast in want het water loopt ons al in de mond..

Good to know: dit zijn fijne halal restaurants in Amsterdam >

Kashmir Kitchen 

Bij dit Indisch en Pakistaanse restaurant kunnen ze alles aanpassen naar jou smaak. Sommige gerechten zijn een samenstelling van oosterse en westerse smaken. Wil je jouw bestelling in typisch Indiase en Pakistaanse stijl? Geef dit dan door! Je kunt bij Kashmir Kitchen ook bestellen/afhalen.

Halal Fried Chicken

Kipburgers, wings of andere kipgerechten dat is waar de bekende keten Kentucky Fried Chicken om bekend staat. Maar, niet iedereen kan genieten van deze gerechten én daar bracht Halal Fried Chicken verandering in! Door heel Amsterdam vind je deze halal restaurant en de menukaart staat vol met (halal) bereide kipgerechten. Zo hoeft niemand iets te missen!

Levantine

Dit restaurant vind je aan het Moskeeplein in de stad. Hier komen traditionele smaken van de ambachtelijke keuken uit mediterrane landen en het Midden-Oosten samen. Geïnspireerd door de exotische streek Levant, gelegen in het noordelijk deel van het Arabisch Schiereiland. Land van sfeer, mysterie, handelsgeest en van vruchtbare grond. Dat klinkt het proberen waard toch?

En, bij welke van deze halal restaurants in Utrecht schuif jij binnenkort aan?

CategoriesFijne Foodspots