G

GEKKE & BIJZONDERE KERSTBALLEN: DIT ZIJN ONZE FAVORIETEN

grappige kerstballen - bijzondere kerstballen - foute kerstballen - mooiste kerstballen - kerstballen shoeby fred van leer - satisfyer kerstbal

Waarom een simpele kerstbal in je boom hangen als je ook allerlei bijzondere ‘ballen’ op kunt hangen. Een kerstboom gevuld met de gekste en leukste kerstballen, wat dus eigenlijk geen ballen maar ornamenten zijn – wij gaan ervoor. Jij ook? Dit zijn onze favoriete vormen voor in de boom.

Waar de kerstboom vroeger nog volhing met saaie ballen, zijn steeds meer bomen aangekleed met de mooiste ornamenten. De meest populaire zijn vaak zelfs snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het bestellen van deze foute kerstballen. Althans, fout – we noemen ze liever bijzonder. Ook leuk om cadeau te doen! Van Alessi kerstballen tot luipaard kerstballen en van de populaire Shoeby kerstballen 2022 (van Fred van Leer) tot kerstballen figuurtjes. Met deze mooie versiersels wordt je boom dit jaar gegarandeerd een feestje voor het oog!

1. Reiskoffers

Reislustig als we zijn is het vanzelfsprekend dat er een stapel koffers in de boom komt. Pakken we ‘m niet in, van hangen we ‘m toch gewoon op!

Dit bijzondere ornament bestel je hier >

Ook leuk: deze kerstbal in de vorm van een paspoort >


2. Luipaard kerstbal

Niet voor niets een van de meest gezochte termen op Google, ‘luipaard kerstballen’ zijn in opmars en wij begrijpen wel waarom. Merry – raaaawr – Christimas!

Deze bijzondere kerstbal bestel je hier >


3. Satisfyer kerst ornament

Op zoek naar een foute kerstbal dit jaar? Dit seksspeeltje krijg naast een plekje op je nachtkastje ook een plekje in de boom. De Satisfyer voor in de boom is super gedetailleerd en door de roze kleur is-ie ook hartstikke herkenbaar. Hebben!

Hier bestel je ‘m >


4. Zeepaardje

Voor goedkope kerstballen die ook nog eens heel leuk zijn om je dit jaar zijn bij de Xenos, zo ook voor dit paradepaardje van de boom.

Bestel ‘m hier en bekijk gelijk alle ornamenten >


5. Hotdog kerstbal

Altijd al een hond gewild maar niet genoeg tijd om ‘m uit te laten? Ga dan voor dit alternatief de schattige hotdog Vondels kerstbal. En ja, deze valt zeker onder de categorie foute kerstballen.

Hier bestel je ‘m >


kerstbal oester

6. Oester kerstbal

Deze bijzondere kerstbal in de vorm van een (roze!) oester (met parel!) komt zéker in onze boom te hangen dit jaar.

Hier bestel je deze Vondel kerstbal >


Culinaire ballen: dit zijn de leukste kerstballen voor foodies >


7. Kerstbal frikandel speciaal

Er worden steeds meer grappige kerstballen uitgebracht en dit ornament in de vorm van een frikandel speciaal hoort daar dit jaar zéker bij. Aan wie geef jij deze frikandel speciaal kerstbal cadeau?

Hier bestel je ‘m >


8. Kerstbal fototoestel

SAY CHEESE! Dit fancy fototoestel in de vorm van een fototoestel zal sowieso bekijkt opleveren dit jaar.

De zwarte variant bestel je hier >
Liever een roze? Die scoor je hier >

En, welke van deze bijzondere en grappige kerstballen hang jij in de boom dit jaar?

CategoriesGive