D

DIT IS DE MEEST INSPIRERENDE (EN VROLIJKE) ETALAGE VAN AMSTERDAM

glitziegal - niu - veiligscooterrijden in de winter - winterbanden scooter

De start van 2022 heeft iets sombers: de winkels en restaurants zijn gesloten, gezellig inkopen doen zit er voorlopig niet in en we kunnen gerust stellen dat januari sowieso de saaiste maand van het jaar is. Om deze grijze wintermaanden tóch een beetje kleur te geven, heeft ‘Queen of Pink’ Glitziegal de etalage van NIU Amsterdam-Oost onder handen genomen. Hallo Winter Discoland, hallo glimlach op je gezicht!

Glitziegal, bekend van haar glittery en pink Instagramaccount, heeft als doel 2022 een zo’n kleurrijk en vrolijk mogelijk jaar te maken. Met deze kersverse samenwerking met NIU – verkoper van hoogwaardige elektrische scooters, bromfietsen en fietsen – is het startschot gegeven.

“Met de etalage wil ik mensen opvrolijken. En inspireren om kleurrijk het nieuwe jaar in te gaan,” aldus Glitziegal. Het spetterende winterdecor is niet alleen leuk om naar te kijken, het draagt ook een boodschap uit: zorg dat je deze winter veilig de weg op gaat.

Veilig scooterrijden in de winter

In de winter is (elektrisch) scooter rijden namelijk net een tikkeltje gevaarlijker dan in de zomer. Het wegdek is nat of ijzig, de straten donker en het weer guur. Wat je moet doen om het veilig te houden? Zorg als eerste extra goed voor je accu die het net als jij wat rustiger aan doet in de winter.

Maak als tweede de switch naar winterbanden voor meer grip. En trek als derde je meest kleurrijke en flitsende outfit aan zodat je écht opvalt op de weg, niet alleen voor de mensen die je geweldige fashion sense willen bewonderen, maar ook voor alle andere bestuurders op de weg. Een feestje voor jezelf, en voor de ander.

Glitziegal: “Ik ben een fervent scooterrijder en colourlover, dus de opvallende outfit zit bij mij wel goed. Winterbanden, daar had ik eigenlijk nog nooit aan gedacht. Hopelijk zet de etalage andere scooterrijders ook aan het denken.” Komt dat zien, komt dat zien. En als je dan toch de etalage aan het bewonderen bent, dan kan je ook gelijk even binnenstappen voor meer informatie of een proefrit. Happy driving!

En, wanneer breng jij een bezoekje aan deze vrolijke etalage?

CategoriesWork