F

FRIENDS HEEFT EIGEN KOOKBOEK UITGEBRACHT

friends - friends serie - kookboek friends - kookboek kopen - kookboeken bestellen - kookboeken - nieuwe recepten

De  bekende televisieserie die van 1994 tot 2004 werd gemaakt wordt nog altijd door veel mensen bekeken. Ben jij fan van Friends en houd je van koken? Dan is dit kookboek precies wat jij wilt! Hieronder lees je alles wat je hierover moet weten.

Kleine reminder nodig? De serie Friends draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York.

Het kookboek

In totaal staan er 70 recepten in het boek, gebaseerd op de bijzondere gerechten die te zien waren in de serie. Van aperitiefhapjes over desserts tot heerlijke drankjes, werkelijk alles komt aan bod in dit boek. Denk bijvoorbeeld aan het ‘moistmaker’-broodje dat Monica voor Ross maakte. Daar werd zelfs een hele aflevering omheen gebouwd.

Omdat Monica kok was van beroep, zien we vooral veel van haar kookkunsten in het boek. Maar ook de lekkere havermoutkoekjes van Phoebe en natuurlijk dé trifle van Rachel (die volgens de rest van haar vrienden naar voeten smaakte) kan je erin terugvinden.

friends - friends serie - kookboek friends - kookboek kopen - kookboeken bestellen - kookboeken - nieuwe recepten

Ook leuk! Culinaire leeslijst: de leukste kookboeken om cadeau te doen vind je hier >

Waar koop ik hem?

Na al deze informatie ben je natuurlijk benieuwd hoe je dit pareltje kunt bemachtigen.. Het kookboek is op 22 september uitgekomen en je koopt het boek hier voor €18,99 >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Could you be more dramatic, Chandler?!

Een bericht gedeeld door Friends (@friends) op

Wist je dat dit niet het eerste kookboek is dat verschijnt over de serie? Er zijn namelijk al meerdere boeken verschenen over Friends. Maar dit is wel het allereerste officiële Friends kookboek. Warner Bros, die verantwoordelijk is voor Friends, heeft namelijk groen licht gegeven voor het boek.

CategoriesGive