B

BOODSCHAPPEN BINNEN 10 MINUTEN AAN HUIS: WIJ KUNNEN NIET MEER ZONDER

flink boodschappen - flink groceries - flink amsterdam - flink haarlem - flink den haag

App openen, boodschappen selecteren en binnen tien minuten een volle koelkast, terwijl jij de bank niet af ben geweest. Of naja, alleen om de deur open te doen voor de flitsbezorger van Flink. Wij zijn helemaal weg van deze nieuwe shop revolutie.

Want een revolutie, dat kunnen we het wel noemen. In ieder geval in de supermarktwereld. Nooit meer op zoek naar producten in de supermarkt, geen rij meer bij de kassa, geen zware boodschappentas tillen. Wij vinden het niet zo gek dat Flink zo razend populair is.

Die populariteit heeft ongetwijfeld ook te maken met het ruime assortiment van de online supermarkt (meer dan 2.000 producten!). Van eetrijpe avocados en verse frambozen tot verse maaltijdsalades en droogshampoo. Inclusief biologische, fair trade én lokale producten. Daarover later meer!

Wat eet jij vanavond? Recepten inspiratie vind je hier >

Het blijft verbazingwekkend dat er binnen 10 minuten wordt aangebeld met jouw boodschappentas. Hoe dat mogelijk is? Flink werkt vanuit mini-magazijnen door de stad (Utrecht, Delft, TilburgDen Haag, Amsterdam en Haarlemhubs genoemd. Hier stappen de riders op hun elektrische fietsen om als de wiedeweerga bij jou voor de deur te staan met de roze tassen vol boodschappen.

Anders dan de flitsbezorgers die we kennen zet Flink zich in om zoveel mogelijk te werken met verse, biologische, fair trade en vegan producten. De startup zet zich daarnaast in om samen te werken met lokale merken. Daar zegt Benjamin Zagel, managing director, het volgende over:

“We voelen ons zeer betrokken bij de wijken waar wij actief zijn. We werken samen met veel lokale leveranciers om de beste lokale specialiteiten aan te bieden.” – Benjamin Zagel, Managing Director. Kijk, daar houden wij van. #supportyourlocals

CategoriesChill