W

WIL JE ZIEN: DE OFFICIËLE TRAILER VAN FERRY, DE FILM

ferry de film

Hij kwam, hij zag en hij overwon. We hebben het over Ferry Bouman, de grote ster uit de Netflix-hit Undercover. Niet zo gek dat het personage een eigen film krijgt, waarvan de officiële trailer nu is te zien. En nog beter: Ferry de film verschijnt op 14 mei op je favoriete streamingdienst.

Ferry, de film

Wie Undercover een beetje heeft gevolgd (uhm: wie niet?), moet zich hebben afgevraagd hoe een bolle, simpele Brabander kan uitgroeien tot een van de grootste drugsbarons van Nederland. Voor het antwoord moeten we terug naar Ferry’s jongere jaren. En je voelt ‘m al aankomen: dat is precies wat Ferry de film doet.

Ferry Bouman werkte in zijn jongere jaren voor hasjbaron Brink (gespeeld door Huub Stapel). Brink is een machtige crimineel die geweld niet schuwt. Als mentor van Ferry zet hij Ferry zelfs aan tot geweld. Immers: bij een gewelddadige overval raakt de zoon van Brink gewond en dus moet er wraak worden genomen.

ferry de film

Het gevolg: Ferry wordt door Brink op pad gestuurd om de daders te vinden. Om die reden gaat hij terug naar Brabant, zijn geboortestreek die hij lang geleden inwisselde voor Amsterdam. D’n Ferry keert terug, moet zijn familie opnieuw onder ogen komen, speurt naar de daders en ontmoet zijn grote liefde: Daniëlle.

Naast Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als Daniëlle zien we nog een bekende uit ’s lands onderwereld: Monic Hendrickx, bekend van Penoza, als Ferry’s zus. De officiële trailer kun je hieronder kijken en markeer 14 mei groots in de agenda, want dan staat Ferry de film op Netflix.

Heb je zin in nog meer Netflix-avontuur? Check dan deze 17 steengoede mini series.

CategoriesChill