E

EVENTTIP: BIER- & FOODPAIRING DOOR DENNIS HUWAË EN LOWLANDER

lowlander diner

Gek op (speciaal)bier, liefhebber van goed eten? Dan hebben we een tip voor je! Tijdens de bier en foodpairing 2.0 duiken Dennis Huwaë en Lowlander voor 1 avond samen de keuken in, voor een exclusief Botanical Brewkitchen pop-up diner.

De topchef en botanisch brouwer slaan de handen ineen voor een exclusief pop-up diner Amsterdam. In vier gangen nemen ze je vrijdag 16 oktober mee in de wereld van bier & foodpairing.

Legendarische smaakcombinaties

Wie chef Dennis een beetje kent weet dat zijn legendarische smaakcombinaties de meest uitdagende gerechten oplevert. Dit in combinatie met de lekkere biertjes van Lowlander zal dus sowieso een culinair feestje opleveren.

Meer toffe pop-up concepten in Amsterdam >

Botanical Brewkitchen pop-ups

Het diner is alweer de 4e in een landelijke serie Lowlander Botanical Brewkitchen pop-ups, waarvoor Lowlander deze keer samenwerkt met de beste chefs en horecaondernemers van het land. Voor deze Edel by Dennis x Lowlander editie worden de tafels gedekt in Het Sieraad in Amsterdam-West, waar Restaurant Edel by Dennis de hele zomer Ongepland Festival organiseert.

Tickets à €70 zijn nu verkrijgbaar. Hiervoor krijg je niet alleen vier fantastische gerechten van Dennis met bijpassende Lowlander bieren maar ook een welkomst beertail én er staan een DJ te draaien. Kortom: een te gek event voor culinaire fijnproevers!

Hier vind je de pop-up agenda en kun je tickets aanschaffen >

CategoriesFijne Foodspots