D

DIT WIL JE! HET EERSTE FESTIVAL IN DE 1,5 METER SAMENLEVING

festival 2020

We moeten een jaar langer wachten op Lowlands en DGTL terwijl we eigenlijk niet kunnen wachten op een festival. Goed nieuws voor ons, want de wonderen zijn de wereld nog niet uit en op 20 juni vindt het allereerste festival in de 1.5 meter samenleving plaats. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen én wordt een deel van de opbrengt gedoneerd aan Het Rode Kruis. Dit is wat er over moet weten!

De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam op zaterdag 20 juni het eerste Nederlandse festival in de 1.5 meter samenleving.
120 bezoekers worden tijdens het 24 uur durende festival verrast met verschillende activiteiten, op meerdere locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Wees er snel bij: de pre-registratie start op woensdag 27 mei vanaf 17.00 uur via het Facebook event.

Dinnershow & Livestreams

De avond start met een drie uur durende dinnershow waarbij de bezoekers worden verdeeld over The Loft en A’DAM&Co. De dinnershow is opgebouwd uit een combinatie van live art, live muziek en dj-sets.

Na het diner is het mogelijk om nog twee uur naar een andere ruimte verplaatsen. De 120 bezoekers worden verdeeld over vier groepen van 30 en zullen in shifts naar deze ruimte mogen. Daarna worden de bezoekers naar hun kamers gebracht waar zij met maximaal vier personen per hotelkamer de rest van het festival doorbrengen.

1 juni moeten we vieren! Dit is er allemaal te doen in Amsterdam >

Festival op de hotelkamer

Elke hotelkamer is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en smart TV met de livestream welke vanuit The Loft wordt uitgezonden. Om toch contact te houden met de andere bezoekers, zijn de kamers onderling verbonden via Zoom.

Drankjes kunnen worden besteld bij de rijdende bar die langs de hotelkamers komt. Het is ten strengste verboden om tijdens het evenement je kamer te verlaten en hier zal door beveiliging streng op gecontroleerd worden.Tickets

Gezien de verwachte populariteit en de beperkte capaciteit, hanteert de organisatie een lotingssysteem. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf woensdag 27 mei om 17.00 uur online registreren via het Facebook event met maximaal vier mensen tegelijk. Na een willekeurige loting wordt op 3 juni bekendgemaakt welke mensen een kaartje hebben bemachtigd.

1,5 meter festival 

Datum: 20 juni 2020
Tijd: 15.00 – 15.00 
Locatie: A’DAM Toren
Line-up: TBA. 
Registratie via: http://bit.do/fFGpm  

CategoriesWeekend tips