8

8 x DE LEUKSTE KOFFIE HOTSPOTS IN PARIJS

Koffie hotspots Parijs

Oui, Paris! Of je nou al een paar keer bent geweest, misschien zelfs vaker, of dat Parijs nog op je bucketlist staat – het blijft gewoon altijd een fantastische plek voor een stedentrip! Je kunt hier altijd nieuwe plekken ontdekken en vooral ook de vele koffie hotspots. Ben je op zoek naar de leukste koffie hotspots in Parijs? We got you! Hieronder vind je 8 x fijne tips.

Op zoek naar de leukste koffie hotspots in Parijs? GIRLS WHO zet de allerleukste hieronder op een rij >

1. KB Café

Deze fijne zaak heeft naast een hele goede kop koffie ook een lekker terras waar je kunt zitten. Ze branden bij KB Café hun eigen specialty coffee en er hangt altijd een gezellige sfeer. Adres: 53 Av. Trudaine.

Meer koffie hotspots in Parijs >

2. Coutume

Iedere Fransman die dol is op specialty coffee gaat naar Coutume. Deze koffie wordt in ontzettend veel Franse restaurants, hotels en koffiebars geserveerd. Ze hebben zelf ook meerdere vestigingen in Parijs, waarvan de eerste Coutume Babylone was. Adres: 47 Rue de Babylone.

3. BOOT Café

Zeker een koffie hotspot tip wanneer je in Parijs bent: BOOT Café is klein maar fijn (8 plekjes binnen ;)) en serveert heerlijke koffie. Het voormalige schoenmakerswerkplek trekt veel koffieliefhebbers die hier even binnen wippen voor een koffie. Adres: 19 Rue Du Pont Aux Choux.

Lees verder >

Dit zijn de leukste wijken in Parijs >

4. Clove Coffee

Clove Coffee is dé perfecte plek om even binnen te wandelen. Hier drink je een goede kop koffie midden in Parijs en kun je een praatje maken met de vriendelijke en gepassioneerde eigenaresse. Adres: Rue Chappe 14.

Tekst gaat hieronder verder >

5. Fringe

Op zo’n twee minuten van Boot Café is een andere hele leuke specialty koffiebar te vinden: Fringe. Deze geweldige plek is een fotografieruimte en espressobar waar je terecht kunt voor een lekker bakkie. Adres: Rue De Turenne 106.

6. La Fontaine de Belleville

Geniet hier overdag van een heerlijke koffie en in de avond kom je hier voor een goed glas wijn met hapjes én jazz muziek. Hier hangt de uiterst Parijse sfeer en het is hier altijd gezellig. La Fontaine de Belleville bezoeken dus! Adres: 31-33 Rue Juliette Dodu.

Meer tips >

7. Fragments

We just love die leuke stylish tentjes. Één van die tentjes in Parijs is Café Méricourt. Locals zitten hier heerlijk aan een tafeltje met een perfecte flat white. Aanrader! Adres: 22 Rue De La Folie Méricourt.

Lees verder >

Handig! 12 x Leuke hotels dichtbij Parijs >

8. Ten Belles

Ten Belles is zeer geliefd bij de locals en staat al jaren bekend om de super goede koffies. De buurt is dol op dat ze naast goede koffies ook fors investeren in leuke mokken, thermosbekers en andere leuke merchandise. Adres: 17-19 Rue Breguet.

Parijs koffie tips >

En, waar ga jij een koffietje halen in Parijs?

CategoriesEuropa