Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg.
D

DE 5 ALLERFIJNSTE KOFFIEADRESSEN VAN HAMBURG

Nog op zoek naar een leuke bestemming voor je volgende citytrip? Overweeg dan zeker het Duitse Hamburg. Klinkt niet erg jong en hip, maar geloof ons, dat is het wel. De stad is perfect voor een korte break: niet te groot en vol met awesome hotspots. Wij hebben alvast de vijf fijnste koffiespots in Hamburg voor je uitgezocht!

De Duitsers zijn er goed in. Ze hebben het koffiebranden tot een kunst verheven, en daar kunnen wij van genieten in hele fijne koffiezaken.

Elbgold Röstkaffee

Met zes locaties in de stad is het onmogelijk om deze koffiebar te missen. Bij Elbgold kun je zoveel soorten koffie krijgen dat je er bijna verstand van moet hebben om de kaart te begrijpen. Gelukkig hebben ze ook ‘gewoon’ een cappuccino en een espresso op het menu staan, maar als je dol bent op echt goede koffie (je kunt kiezen uit verschillende soorten koffiebonen!) dan ben je hier in ieder geval aan het juiste adres.

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg. Bron: Elbgold | Koffiespots in Hamburg

Hermetic Coffee Roasters

Kun jij stiekem ook zo blij worden van koffietentjes met een mooi interieur? Ga dan zeker naar Hermetic Coffee Roasters in Sternschanze. Deze kleine hotspot zit verstopt op een gezellig pleintje en bij mooi weer zit je hier heerlijk op het terras voor de deur. Hier uiteraard ook weer keuze uit een hoop lekkere koffie’s met bijbehorend lekkers. Verover een plekje en geniet tussen de locals van het fijne Hamburg.

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg.

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg.
Bron: Hey Frits | Hotspots Hamburg

Goede koffie en taart in Amsterdam? Hier moet je zijn!

Erste Liebe Bar

Strak, minimalistisch en wauw. Zomaar een paar woorden die de Erste Liebe Bar beschrijven. Zodra je hier binnenstapt lijkt het alsof je ergens in een Scandinavische bar terecht bent gekomen. Ook hier weten ze je te verrassen met fijne koffiecreaties, zoals de espresso tonic. Go Hamburg!

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg. Bron: Erste Liebe Bar | Koffiespots Hamburg

Hej Papa

Het huiskamergevoel ga je vinden bij Hej Papa in Neustadt. Een fijne plek om even bij te komen van een wandeling door de stad. Lekkere taarten inbegrepen, en laat dat nou net een hele goede combinatie zijn met de koffie.

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg. Bron: Hej Papa | Koffie hotspots Hamburg

Dit zijn de leukste spots voor koffie in Gent!

Törnqvist Coffee

Toen we voorbij deze koffiezaak wandelde waren we in eerste instantie een beetje in de war. Het is er zó strak, zó clean en zó minimalistisch dat het als koffiehotspot haast niet te herkennen is. Misschien is dit dan weer net wat te hipster voor jou, maar als je een koffiefanaat bent dan moet je ‘m toch echt niet overslaan. Bij Törnqvist ligt de lat namelijk echt heel erg hoog, en een kop koffie kan dus eigenlijk niet tegenvallen. Hier kun je de boon kiezen, heb je keuze uit twee soorten water (een voor espresso en een voor filterkoffie) en ontvang je je drankje met een eigen koffiekaartje waarop je informatie vindt over de koffiebrander, de naam, de oorsprong, de oogsttijd en het smaakprofiel.

Best koffie in Hamburg, Koffiespots Hamburg. Hotspots Hamburg. Leuke plekken in Hamburg. Koffie drinken in Hamburg. Goede koffie inHamburg. Bron: Europeancoffeetrip | Koffiespots in Hamburg

Wie neem je mee?

Genoeg fijne plekken in Hamburg dus, om écht goede koffie te drinken. Stap in de auto of neem de trein richting deze Duitse stad. Je bent er in ongeveer 5 uur! Daarna is het een kwestie van genieten in de koffiebars, restaurants, biergartens en pop-up beachclubs. Wedden dat jij Hamburg binnen no-time helemaal geweldig gaat vinden?

 

PIN IT

Koffie drinken in Hambug? Wij hebben alle spots voor je op een rij gezet. Hier kan je goede koffie drinken in Hamburg. #Hamburg #goedekoffie

CategoriesEuropa Reistips