C

CROMPOUCE ETEN IN ROTTERDAM: HIER KAN HET

Crompouce Rotterdam - Croissant tompouce kopen - Waar koop je crompouce Rotterdam - Crompouce bakkerij Rotterdam - Crompouce proeven - Tiktok crompouce Rotterdam - Crompouce bakker van Maanen Rotterdam

Het internet ontploft ermee en je hebt er misschien wel van gehoord van je vrienden, familie of collega’s: de crompouce. Een croissant gevuld met de gele banketbakkersroom en de roze topping van de tompouce. Een gevalletje, deze hype willen we proberen. Maar waar dan? Wij zetten 5 x bakkerijen op een rijtje waar je in Rotterdam de crompouce kunt eten.

Benieuwd waar je de TikTok crompouce in Rotterdam kunt proeven en kopen? Deze bakkerijen verkopen de croissant tompouce! >

1. Jordy’s Bakery

Ben je al een beetje bekend in Rotterdam? Dan is Jordy’s Bakery waarschijnlijk geen onbekend begrip voor jou. Deze bakkerij staat bekend om hun ambachtelijk bereide broden, verse ingrediënten en lekkernijen in hun banket. Bij dit lijstje kan nu ook de populaire crompouce in het lijstje!

2. Meesterbakker Uljee

Op een verschillende plekken in Rotterdam halen mensen hun verse broodjes, taarten voor verjaardagen & andere zoete en hartige lekkernijen bij Meesterbakker Uljee. Het assortiment is hier altijd uitgebreid en dat blijkt, want ook zij gaan mee met de hit van dit moment. Dat betekent dat je hier ook de roomboter croissant met Zwitserse room en roze chocoladedip van de tompouce kan scoren.

Ook leuk! Dit zijn 11 x goede patisserie in Rotterdam voor taart & meer >

3. Bakkit

Voor wie een crompouce wil proeven in Rotterdam, kan naar Bakkit in de Zwaanhals. Hier zijn de twee zussen Mercedes en Melissa aan het roer. Je herkent ze misschien wel van Heel Holland Bakt. Waar Mercedes met enthousiasme mee heeft gedaan en haar zus het avontuur van dichtbij heeft meegemaakt. Daarna sloegen ze de handen ineen en openden de deuren van Bakkit. Met op de menukaart? Onder andere de crompouce!

4. Bakker van Maanen

Bakker van Maanen is niet meer weg te denken in Rotterdam: al generaties lang zijn ze bezig met het maken van ambachtelijk brood en banket. Het geheim? Een mix van traditionele familierecepten die al jaren meegaan en inspelen op hypes zoals de crompouce. Die je ook hier op de banketbank ziet staan.

5. Bakkerij van der Grijn

Brood met ‘Vergheten Graenen’, een suiker- en kaneelslof die bekend staat als hét openingsbroodje in 1950, befaamde feestdagen lekkernijen. Meer verse en verantwoorde broden. Meer zoete & hartige lekkernijen. En natuurlijk ook de crompouce. Je vindt het allemaal in het assortiment van Bakkerij van der Grijn in Lage Land. Top voor wie een crompouce wil eten in Rotterdam, of in Nieuwegein, daar zitten ze namelijk ook!

En, waar in Rotterdam ga jij de TikTok crompouce eten?

Omslagfoto: Bakker van Maanen

CategoriesNiet gecategoriseerd