D

DE ULTIEME CADEAUTIPS VOOR BOURGONDIËRS

Op zoek naar een origineel cadeau voor een bourgondiër? Om je een beetje op weg te helpen vind je in deze Gift Guide de leukste cadeaus ideeën voor échte bourgondiërs.

Kerstcadeaus voor Whiskyliefhebbers

Échte whisky-kenners en liefhebbers zul je waarschijnlijk niet heel warm maken met een fles Jim Bean. Ga in plaats daarvan voor een fles waarmee je ze echt verrast, want er bestaan de meest prestigieuze whisky’s die indrukwekkend zijn om als cadeau te geven.

Zo is onlangs de ‘Rare by Nature‘ special release collection gelanceerd. Een reeks die bestaat uit acht vatsterkte single malt scotch whisky’s van enkele van de meest gerenommeerde distilleerderijen van Schotland. Elke whisky is speciaal op zijn eigen manier, omdat de collectie  onderscheidende rijpingstechnieken, zeldzame afwerkingen en bijzondere smaakprofielen biedt.

Op deze website vind je al het Whisky-nieuws waar je op de hoogte van moet zijn als je een fles whisky cadeau doet deze Kerstmis!

Meer cadeaus voor Whisky-liefhebbers >

Whiskey stones – IJsblokken van natuursteen: 9 stuks voor €9,95 >
Excellent Houseware karaf voor 8,89 >

cadeaus voor de feestdagen. Cadeaus voor wijnliefhebbers. Cadeaus voor koffie liehebbers. Whiskey cadeausKerstcadeau ideeën // Cadeau inspiratie voor hem // Cadeautips



Cadeaus voor de bierdrinkers

Je eigen bier maken is al niet meer weg te denken de laatste jaren. Met deze make your own bierbrouwset kunt ook jij bekijken hoe thuis brouwen in zijn werk gaat.

 

Nog een te gek cadeau voor de bierliefhebber is een bier Adventskalender. Tel de dagen af naar kerst met een kalender voor bier drinkers. Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek zo 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwers, waaronder een exclusief bier van Brouwerij Jopen.

 

Nog meer cadeaus voor bierliefhebbers >

Bierdop Schieter – leuke bier flessenopener voor €9,56
Brouwerij ‘t IJ Kadoverpakking – 6 stuks voor €10,99

De leukste kroegen voor een speciaalbiertje >

Cadeaus voor de wijndrinkers

Je zou denken dat een glas nooit in de weg kan staan, maar als je rode wijn in het bad valt of tijdens het koken over je overgekookte pasta kukelt, dan ga je daar toch anders over denken.

Daarom is deze wijngadget een lifesaver of de multi-taskende wijndrinker. Deze houder bevestig je makkelijk aan de muur, als je even geen hand vrij hebt. Naar mijn bescheiden mening een top uitvinding, en een leuk cadeau!

Nog een leuk cadeau voor wijndrinkers zijn deze wijntubes. Drie goede glazen wijn, maar dan in een tube verpakt. Dát kunnen we nog eens een origineel cadeau noemen. Because you two make a perfect blend. Gewoon een tip van ons voor jullie om in de kaart te schrijven. Wine not?

wijn cadeau doen - cadeaus online versturen - greetz - leuke cadeaus voor vriendinnen - cadeau inspiratie Wijn cadeau doen // originele cadeaus // kerstcadeaus ideeën

Nog meer cadeaus voor wijn-liefhebbers >

Boek: Wijnkenner wordt je zo voor €22,50 >
Boek van Wine Folly: hét cursusboek voor iedere toekomstige vinoloog voor €22,99 >
Nooit meer zure wijn met Vacu Vin Vacuüm Wijnpomp voor €9,99 >

Voor de cappuccino & latte drinkers

Ook fan van gezellige vormpjes in je cappuccino? Met deze 3D latte art-tool kun je binnen enkele minuten je melk schuimen en dit vervolgens in vrolijke figuurtjes uit de machine laten vloeien. Vanaf nu kun je dus zelf een teddybeer vanuit je cappuccino laten zwaaien. Das leuk!

Ook leuk: een koffie cadeaupakket >

cadeaus voor de feestdagen. Cadeaus voor wijnliefhebbers. Cadeaus voor koffie liehebbersCadeautips voor Bourgondiërs | Cadeautips voor koffiedrinkers

Kerstcadeaus voor theedrinkers

Wat als je een thee kon maken die naar rode wijn smaakt? Want rode wijn is fantastisch – dat is zeker. Maar we kunnen allemaal af en toe je lever een beetje rust geven en slechte beslissingen die kunnen voortvloeien uit een lege groene fles of twee. Goed nieuws: deze thee smaakt en ruikt naar een voortreffelijke merlot, maar zonder alcohol. Koop de rode wijn thee hier >

Met deze cadeautips hoop ik dat jullie zullen slagen deze kerst! Welke drinker maak jij blij?

CategoriesGive