D

DIPLOMA BEHAALD: 6 x ORIGINELE CADEAU-IDEEEN

Originele cadeau-ideeën - Originele cadeaus afstuderen

Feest! Een vriendin, familielid of collega van je heeft recent een diploma behaald! Nu ben je op zoek naar een origineel cadeau, al kan dat soms best een uitdaging zijn. Geen zorgen; Girls Who Magazine heeft een lijst samengesteld met 6 originele cadeau-ideeën die absoluut een glimlach op het gezicht van de kersverse afgestudeerde zullen toveren. Of het nu gaat om een praktisch, vermakelijk of emotioneel cadeau, in dit lijstje staat voor elk wat wils. Dit zijn 6 x originele cadeaus om iemand te verrassen en hen te feliciteren met hun prestatie.

Op zoek naar originele cadeau-ideeën voor bijvoorbeeld een afgestudeerde vriendin? Dit zijn er 6 >

1. Dagboek voor de toekomst

De afgestuurde vriend of vriendin die jij wil verassen staat met een pas behaalde diploma hoogstwaarschijnlijk ook aan de start van zijn of haar carrière. Om ze een klein beetje op gang te helpen kun je ze de Dromenplanner cadeau doen. Daarin kunnen ze hun carrièredoelen voor de toekomst stellen, zo groot of zo klein als ze willen. Met de planner reflecteren ze elke dag even terug, op of hun dagelijkse gewoontes bijdragen aan het behalen van die doelen. Dát is pas een origineel cadeau!

2. Creëer een magazinespread

Inmiddels kun je met ontelbaar veel online tools een magazinespread samenstellen. Dus, vraag alle vrienden, familieleden en studiegenoten om een artikel, interview of leuke rubriek te schrijven over de afstudeerde persoon en maak er uiteindelijk één mooi, groot geheel van. Zo heeft de persoon die zijn of haar diploma heeft behaald voor altijd een persoonlijk magazine om door te bladeren met leuke verhalen, feitjes en herinneringen.

3. Een gepersonaliseerd tegeltje

Een uniek afstudeercadeau geven dat de studieperiode op een ludieke manier herdenkt? Je kunt tegenwoordig mooi tegeltje maken en laten personaliseren, bijvoorbeeld met een herinnering van de opleiding, een veelgebruikte quote tijdens het studeren of een korte, grappige anekdote. Het tegeltje dient als een tastbare herinnering aan de mijlpalen en prestaties tijdens deze speciale fase én kan opgehangen worden in het eerste appartement van de afgestudeerde!

4. Fotoboek van studieperiode

Is de persoon die jij wil verrassen er dol op om sentimentele spullen te krijgen en te bewaren? Maak dan een fotoboek met foto’s en herinneringen van de studieperiode! Zo kunnen ze voor altijd terugkijken op de spannende periode van het starten van de opleiding, de tussenperiodes én natuurlijk het afstuderen. Schrijf er een leuke kaart bij en je hebt een mega-origineel cadeau voor iemand met een recent behaalde diploma!

5. Boek Twintigerstwijfels & dertigerdilemma’s

Afstuderen is een spannende periode, maar niet alleen omdat je je diploma wil behalen! Juist de onvoorspelbare periode erna kan spannend zijn. “Verder studeren, carrière maken, voor jezelf beginnen, of toch eerst die wereldreis?”, al die vragen worden behandeld in het boek Twintigerstwijfels & dertigerdilemma’s. Het ideale boek als je op zoek bent naar originele cadeau-ideeën voor iemand die is afgestudeerd!

6. Brief voor over vijf jaar

Ben je ook zoek naar originele cadeau-ideeën die écht persoonlijk zijn? Schrijf dan een brief voor de persoon die je wil verassen, die ze pas over vijf jaar mogen openen! Schrijf bijvoorbeeld over de tijd waar ze recent doorheen zijn gegaan, tijdens het behalen van hun diploma. Of over de toekomstplannen die ze zelf voor ogen hebben. Niets zo leuk als een trip down memory lane.

En, welke van deze cadeaus geef jij de recent afgestudeerde?

CategoriesGive