B

BRUNCH PAUSE BIJ PULITZER IN AMSTERDAM

brunchen in amsterdam - pulitzer

Girls Who Magazine mocht het nieuwe brunchmenu van Pulitzer aan de Amsterdamse grachten uitproberen. We werden positief verrast door een overdaad aan Instagrammable brunchgerechten in een hele fijne setting. Vandaar onze tips voor een brunch in Amsterdam: Pause at Pulitzer.

De fluweelgroene stoelen, de relaxte sfeer en een verstopt terras is wat Pause at Pulitzer typeert. Het inmiddels welbekende garden café van Pulitzer Amsterdam bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam.

Tussen de vijfentwintig historische grachtenpanden kan bij Pause de drukte van de stad worden ontvlucht en wordt er genoten van de serene rust in de serre en binnentuin.

Wat staat er op het nieuwe menu?

Het nieuwe all-day breakfast menu biedt gasten de mogelijkheid om allerlei gerechten te proeven. De menukaart bestaat onder andere uit gerechten zoals Pannenkoeken met vers Rood Fruit en verschillende Yoghurt, Acai and Poke Bowls. Ook staat er een Croque Monsieur en Avocado on Toast met een Pause twist op het menu.

Voor de zoetekauw is er genoeg keuze uit verschillende Franse Macarons, Eclairs en andere wisselende gebakken. De Barista’s van Pause maken van de versgemalen koffiebonen de heerlijkste Espresso’s en Latte’s en zorgen voor het uitgelezen moment om even te pauzeren.

brunchen in amsterdam - pulitzer amsterdam - pause at pulitzer

5 x De leukste lunchplekken in New York >

All day breakfast

Pause is de ideale plek om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat heerlijk te vertoeven. Begin de dag met een Acai Bowl, gevolgd door een lunch meeting onder het genot van heerlijke Eggs Royale en luid de avond in met smakelijke een Aperitivo en een Fino & Fizz cocktail. Het all day breakfast menu loopt vanaf 16:00 over in het Aperitivo menu waarbij er naast Crostini’s ook voor cocktailklassiekers met een twist gekozen kan worden.

[wdi_feed id=”1″]

 

CategoriesFijne Foodspots