L

LEUK! BLOND AMSTERDAM VANAF 13 MAART BIJ DE LIDL

blond amsterdam lidl - lidl blond amsterdam - blond lidl - blond actie lidl - blond amsterdam te koop bij lidl

We kennen allemaal het gezellige servies van Blond, right? Zij maken theeleuten al vanaf 2001 een stuk gezelliger. En goed nieuws voor de Blond liefhebbers: vanaf zaterdag 13 maart heeft de Lidl aantrekkelijke samenwerking met Blond Amsterdam.

Hoe Blond Amsterdam begon

Blond Amsterdam opende haar deuren in 2001 met een klein atelier alias winkeltje aan de Spuistraat. Daar zaten eigenaressen Femque van Geffen en Janneke Dröge met een gezamelijk doel: zij willen mensen blij maken. Beiden hebben de kunstacademie gedaan, beiden komen uit Brabant én ze zijn allebei blond. Dit alles leidde tot een van de vrolijkste serviesmerken van Nederland.

Alle illustraties ontwerpen Femque en Janneke zelf, tegenover elkaar aan tafel in hun atelier. Inmiddels hun touch of Blond wereldwijd te herkennen. De blozende, kleurrijke stijl. Met rake tekstjes. En altijd een leuke twist. Eerst verschenen de illustraties alleen op serviezen, maar inmiddels vind je ze ook op vrolijke wenskaarten, schoolspullen, blikken, thee, schorten, pannenlappen, T-shirts, dekbedovertrekken en nog veel meer. Het is dan ook niet zo gek dat de Blond-spullen het goed doen als cadeau.

Leuk! Hier bestel je alvast een paasbrunch voor thuis >

Blond Amsterdam x Lidl

En goed nieuws wie op zoek is naar zo’n leuk cadeau, voor zichzelf of een ander: Blond Amsterdam ligt vanaf zaterdag 13 maart in de schappen van de Lidl, waar het servies al verkocht wordt vanaf €4,99. ‘Voor een kleurrijk gedekte tafel‘, perfect voor jouw paarbrunch bijvoorbeeld.

Wees wel snel bij de Blond Amsterdam Lidl actie, want op = op, en wij vermoeden dat het héel hard zal gaan!

CategoriesGive