B

BESTE VEGA OPTIES IN DE SUPERMARKT, 5 x TIPS

beste-vega-opties-in-de-supermarkt

Iets nieuws proberen, daar houden wij wel van bij Girls Who Magazine. Maar hoe vervelend zijn miskopen, al helemaal als je ze in de supermarkt doet? Er zijn vandaag de dag zo mega veel opties en met name van de vegetarische kant krijgen wij keuzestress. Om jullie een hoop lief en leed te besparen (en geld) hebben wij ons opgeofferd als proefkonijn der vega-opties. Hieronder vindt je de beste vegetarische heerlijkheden uit de supermarkt. 

Op zoek naar de beste vega opties in de supermarkt of de beste AH vega optie? Dan vindt je hieronder 6 x de beste tips.


1. Vegan Nuggets van de AH

De eerste beste vega optie in de supermarkt is hardstikke huismerk en de beste van dit lijstje. Namelijk, vegan kipnuggets. Ze zijn vrijwel identiek aan de nuggets van onze o zo geliefde Mac, maar dan maak je ze lekker thuis. En alsof het zo had moeten zijn is Calvé onlangs met de eerste zoetzure saus gekomen die je in de supermarkt kan kopen. Volgens mij is dat een teken, wat denk jij? 

2. Cordon Blij van de Vegatarische Slager

De grootste deceptie van een cordon bleue is van die vieze smeltkaas en droge ham. Dan zit je vaak met vegetarische kaas of ham exact in de verkeerde hoek. Gelukkig heeft de Vegetarische Slager als zijn kunsten gestopt in het maken van de perfecte vega optie in de supermarkt. De enige uitdaging die je nu nog te wachten staat is deze vriend niet laten aanbranden. Kijk hier voor meer artikelen van deze speciale slager >

Hieronder meer beste vega opties in de supermarkt >

3. Vegan Korean Style Gyoza’s 

Dim sum is hip. Waar je bij Oriental City gruwelijk goed kan dimsummen heeft niet iedereen zin en tijd om daar een paar uur in de rij te staan. Deze Vegan Korean Style Gyoza’s zijn wel echt een van de beste vega opties in de supermarkt. Kijk hier voor meer opties van dit merk met Aziatische hapjes >

Hieronder meer van de beste vleesvervangers AH

Hier vind je voor na het avondeten de beste dessertwijntjes uit de supermarkt!

4. AH Kaasschnitzel

Het goudgele snackje van de FeBo maar dan nog knapperiger aan de buitenkant en zachter aan de binnenkant. De schnitzel van de AH doet ‘m dat. Huismerkje, goed voor de portemonnee en je gaat met een fiets minder slecht gevoel de deur uit dan dat je hem uit de muur getrokken hebt. 

Hieronder meer beste vega opties in de supermarkt >

5. Filet Americain van vegetarische slager  

Doe je ogen dicht, smeer dit oranje goedje op een vers wit pistoletje en je proeft het verschil oprecht niet. Plus deze variant is een stuk minder bedervelijk en dus ook nog eens extra goed voor je portemonnee. Zit je namelijk niet met een half bakje bedorven beleg. 

Hieronder meer beste vega opties in de supermarkt >

6. Plantaardige Chik’n pops Vivera 

Een uitvinding waarvan je niet wist dat je het nodig had of dat het uberhaupt mag bestaan. Wij denken dat popcorn van kip daar wel onder valt. Om het iets minder cru te maken heeft Vivera een vegetarische versie gemaakt. Denk aan een hele luchtige kipnugget. Dat is de beste visualisatie.

Dus, wat zien wij jou binnenkort cheffen in de keuken?