1

10 x DE BESTE FILMS OP HBO MAX (VOLGENS IMDB)

beste films hbo max - films hbo max - beste film hbo max - hbo max film - hbo max kijken - hbo max abonnement - hbo max

Op zoek naar een goede film op een streamingdienst? Dat is als het zoeken van een spelt in een hooiberg.. Maar gelukkig hebben wij een lijstje voor je gevonden. Benieuwd welke? Hieronder vind je de 10 beste films op HBO Max (volgens IMDb).

Vind hier de beste films op HBO Max (volgens IMDBb) >

The Departed

Undercoveragent Billy Costigan infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello. Tegelijkertijd is crimineel Colin Sullivan aan het werk bij de politie als Costello’s informant.  Als duidelijk wordt voor de criminelen en politie dat er een verklikker is, zijn Billy en Colin in levensgevaar.
IMDb: 8,5

Interstellar

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Wanneer een mysterieus gat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en op zoek te gaan naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.
IMDb: 8,6

Goodfellas

Henry Hill wil al van jongs af aan bij de maffia. Hij begint als loopjongen en door de jaren heen krijgt hij steeds grotere klussen. Gangster Jimmy Conway neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alles. Henry merkt dat hij voor zichzelf moet gaan zorgen als hij wil blijven overleven in deze harde wereld.
IMDb: 8,7

The Matrix

De computerhacker Neo komt op een gekke manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld. De wereld die we kennen is volgens Morpheus een virtuele wereld, de Matrix genaamd. Morpheus gelooft dat Neo de enige is die de Matrix kan vernietigen om de mensheid z’n vrijheid weer terug te geven.
IMDb: 8,7

The Lord of the Rings: The Two Towers

Frodo en Sam trekken verder in de richting van Mordor om hun missie, het vernietigen van de magische ring te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry en Pippin te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas, Aragorn en Gimli koning Theoden van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman.
IMDb: 8,7

Nog meer goede films kijken? Vind ze hier >

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat de kleine Hobbit Frodo de magische ring heeft waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een avontuur om de ring te vernietigen.
IMDb: 8,8

Inception

Dom Cobb is gespecialiseerd in het stelen van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens. Dankzij die zeldzame gave is Cobb een populaire speler in de wereld van bedrijfsspionage, maar is hij ook in vele landen voortvluchtig. Daarnaast is hij alles kwijt wat hem ooit dierbaar was. Cobb krijgt de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een bijna onmogelijke taak.
IMDb: 8,8

The Lord of the Rings: The Return of the King

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige ring te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.
IMDb: 9,0

The Dark Knight

Met de hulp van luitenant Jim Gordon en openbaar aanklager Harvey Dent wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham uitroeien. Het drietal gaat slim te werk, maar ze worden al snel gepakt door meesterbrein, The Joker. Hij dompelt Gotham onder in anarchie en dwingt hem steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.
IMDb: 9,0

The Shawshank Redemption

Deze verfilming van Stephen King’s verhaal over hoop, vriendschap en overleving binnen de muren van een streng bewaakte gevangenis is een echte must see! Morgan Freeman en Tim Robbins spelen de hoofdrollen in deze fantastische film.
IMDb: 9,3

En, welke van deze films op HBO Max denk jij dat het beste is?

CategoriesChill