5

5 x ASPERGEBOX BESTELLEN IN NEDERLAND

aspergebox bestellen nederland - aspergebox bestellen - aspergemenu bestellen - aspergebox bestellen amsterdam - aspergebox laten bezorgen nederland - aspergebox laten bezorgen - aspergeboxen bestellen - aspergeboxen laten bezorgen

Witte asperges zijn de koningin der groente én een van de laatste echte Nederlandse seizoensgroente. Ben jij ook zo’n grote fan van dit witte goud uit eigen bodem? Hieronder vind je 5 fijne adresjes om een aspergebox te bestellen in Nederland.

Op zoek naar een aspergeboxen om te laten bezorgen? Vind hier 5 plekken om een aspergebox te bestellen in Nederland >

Lindenhoff

De mooiste producten van boeren, tuinders en telers rechtstreeks bij jouw thuisbezorgd: dat is de Lindenhoff webwinkel. In de aspergebox van deze online winkel vind je naast asperges ook gesneden Baambrugs big achterham, boerenroomboter, kriel aardappels, platte peterselie en dagverse Freiland eieren. De box kost €39,95 en je kunt hier met z’n tweeën van genieten!
Hier bestel je aspergeboxen bij Lindenhoff >

The Lemon Tree

Bij dit restaurant in Deventer proef je de pure smaken van Kopenhagen. Ze bieden dan ook een aspergebox aan in ‘Scandinavian Style’ en deze is het proberen zeker waard! In de box vind je onder andere: Scandinavische aspergesoep, lokale asperges, ambachtelijke ham/pastrami en Gravad Lax. Één box is voor 2 personen en kost €69,90.
Hier bestel je de aspergebox van The Lemon Tree >

Toch liever zelfs aan de slag met een gerecht? Vind hier de lekkerste asperge recepten >

Aspergeboerderij Hoorn

In de webwinkel van de Aspergeboerderij verkopen ze tijdens het aspergeseizoen naast losse asperges ook twee aspergeboxen. Good to know: deze boxen kun je alleen laten bezorgen in Drenthe! Je kunt hier kiezen uit een normale box of een aspergebox deluxe (incl. een lekker flesje wijn) en de prijzen variëren tussen de €26,95 en €56,95.
Bestel de aspergebox in Drenthe hier >

Brasserie van Dam

Van Dam is natuurlijk een gevestigde naam in onze hoofdstad, maar ook buiten Amsterdam kun je nu genieten van hun kwaliteiten. Het aspergemenu (€49,50) is een shared dining concept voor 2 personen en bestaat uit Hollandse asperges, zalmlamellen, beenham, krieltjes, ei, boter, Beurre Blanc, aspergesoep met zalmsnippers en breekbrood.
Hier bestel je de aspergebox van Van Dam >

C’est Le Vin

Ook het wijnbedrijf C’est Le Vin biedt een super fijne aspergebox (€29,95) aan. Als je deze box wilt bestellen krijg je standaard de asperges, krieltjes, eieren en hollandaisesaus erbij en kun je daarnaast kiezen uit beenham, een zalmmoot of gerookte paling. Naar aanleiding van jouw keuze krijg je hier (uiteraard) een heerlijk flesje bijpassende wijn bij!
Vind hier meer informatie over de aspergebox en waar C’est Le Vin bezorgd >

En, bij welke van deze fijne adresjes in Nederland bestel jij binnenkort een aspergebox?

Bron omslagfoto: Lindenhoff

CategoriesFijne Foodspots