D

DAG VAN DE THUISWERKER: 8 x MUST HAVE APPS VOOR HET THUISWERKEN

online workshop - workshops voor vrouwen - online workshops voor vrouwen - originele workshops - creatieve workshops - kookworkshops

Je telefoon hoeft echt niet alleen maar als afleiding te dienen tijdens het thuiswerken. Gebruik ‘m juist als hulpmiddel! Weet je niet hoe? Hieronder vind je 10 must have apps die jouw thuiswerkdag productief en makkelijk maken.

Vind hier de geweldig handige apps voor het thuiswerken >

Asana

Asana is een app die het beheren, toewijzen en en afronden van taken binnen teams makkelijk maakt. Wanneer jij en je team bedolven worden onder de e-mails dan is het belangrijk om te beginnen met het anders organiseren en beheren van taken.

Binnen Asana kunnen projecten worden aangemaakt en daarna voegen jullie aan ieder project taken toe.  Aan iedere taak kunnen teamleden aantekeningen, bijlagen en tags toevoegen. Als de status van een taak veranderd krijgen alle leden hiervan een melding.
Hier download je Asana > 

apps thuiswerken - thuis werken - tips thuiswerken - handige apps - tips apps

Later

Later is een super makkelijke app waarmee je je Instagram kunt inplannen. Je houdt dan lekker tijd over voor dingen die belangrijk zijn. Het is een gratis app (maximaal 2 accounts en 30 posts per maand, de betaalde versie is onbeperkt). 

Ook Pinterest, Twitter en Facebook kun je hiermee inplannen. Je kunt je afbeeldingen uploaden via je telefoon, maar ook via je computer. Zo kun je afbeeldingen van tevoren al klaar maken met je favoriete bewerkingsprogramma.
Hier download je Later > 

Slack

Slack is een zakelijke chat-app. Je kunt het vergelijken met WhatsApp, maar dan voor collega’s. Via Slack kun je namelijk chatten met collega’s. Dit is perfect voor het stellen van korte vragen want chatten voelt minder formeel aan dan e-mailen.

Slack zorgt dus voor minder e-mails, snel overleggen en je kunt zelfs hele videoconferenties met elkaar houden. Op die manier kun je altijd en overal samenwerken met collega’s.
Download Slack hier > 

Ook leuk! Vind hier dé tips voor een inspirerend thuiskantoor >

Magnet

Als je net zoals wij een neuroot bent om altijd al je vensters mooi neer te zetten in de Finder, dan is deze app iets voor jou. Hiermee kan je namelijk super makkelijk een Finder-venster op de helft van je scherm zetten en aan de andere helft een programma weergeven. Zo werk je mooier, sneller en zonder afleiding. Wat een uitvinding he?! Je moet er wel voor betalen, maar hee, dan heb je ook wat.
Download de Magnet app hier > 

Zoom

Misschien wel de meest besproken app van het jaar. Zoom is een app voor video-meetings die bedrijven helpt om vergaderingen tot wel honderd mensen vanop afstand te voeren. Met Zoom kan je heel makkelijk je scherm delen om te presenteren en het maakt ook verbindingen met clouddiensten. Missen jullie de vrijmibo? Je kunt het natuurlijk ook eens gebruiken voor een leuke pubquiz met je collega’s!
Download Zoom hier > 

10 apps die je leven nét wat makkelijker maken >

Vind hier nog meer handige apps die jou helpen bij het thuiswerken > 

Noizio

Kun jij je niet goed concentreren met muziek op, maar is je omgeving veel te luidruchtig? Zet dan een koptelefoon op en start deze app. Je hebt keuze uit allerlei omgevingsgeluiden waaronder regen, beekjes, walvisgeluiden en nog veel meer.

Ook kun je de sfeer-geluiden gemixt met elkaar afspelen. Er wordt gezegd dat Noizo wonderen doet voor de concentratie en voor de mensen die ’s nachts uren wakker liggen.. Wanna try? Voor slechts 3,49 euro heb je focus, kalmte en ontspanning.
Hier download je Noizio > 

Toggl

Toggl is een app – of eigenlijk een dienst – om bij te houden hoe lang je over een bepaalde taak doet. Je voert in wat je gaat doen, zet de timer aan en stopt hem wanneer je met je taak stopt. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat je geen moeite hoeft te doen om op tellen hoe lang je in totaal over een bepaalde taak doet.

Hij telt alle uren van projecten bij elkaar op en zo weet je precies hoe lang je erover doet en hoeveel tijd je aan wat besteedt.
Hier download je Toggl > 

apps thuiswerken - thuis werken - tips thuiswerken - handige apps - tips apps

Daywise

Daywise helpt je bij het plannen van je telefoonmeldingen op verschillende momenten gedurende de dag. Bekijk in de app jouw meldingen in een inbox. Je kunt selecteren welke apps en mensen je direct op de hoogte kunnen stellen. Bekijk ook analyses en een dagelijks overzicht van uw telefoongebruik. Zo wordt je niet gillend gek van al die meldingen en kun je gefocust werken!
Hier download je Daywise > 

Welke van deze apps gaat jouw helpen om thuiswerken makkelijker te maken?

CategoriesNiet gecategoriseerd