1

10 x ORIGINELE ACTIVITEITEN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST

activiteiten-vrijgezellenfeest-vrouwen - luxe vrijgezellenfeest - rustig vrijgezellenfeest - actief vrijgezellenfeest

Stapt je bestie bijna in het huwelijksbootje? Niet voordat ze het vrijgezellenfeest van haar leven gehad heeft natuurlijk! Trommel al haar andere bestien op en plan een dag om niet te vergeten. Maar wat is origineel én vindt iedereen leuk? Hier vind je een aantal tips om de leukste vrijgezellenfeestjes te organiseren.

1. Kookworkshop 

Lekker eten samen, maar geen standaard dinertje in een restaurant? Hoe leuk is het dan om eerst samen te koken en het jullie creaties daarna samen te eten? Precies!

2. Bootje varen 

In de lente en zomer is het een heel leuk idee om een bootje te huren en de grachten ‘onveilig’ te maken. Neem genoeg hapjes en drankjes mee voor een heerlijke dag op het water. Vaar een leuke tocht door een stad of kies een mooi natuurgebied uit om een rondje doorheen te varen.  

3. Speel Oud-Hollandse spelletjes 

Spijkerpoepen, zaklopen en koekhappen; wie is er niet groot mee geworden. Maak er een echte race van midden in de stad. Meer interactie? Laat de vrijgezel voorbijgangers vragen om mee te doen. Wie gaat er met de meeste punten naar huis? 

4. Maak je eigen cocktails 

Voor een rustig vrijgezellenfeest is een cocktailworkshop een gezellige activiteit om te gaan doen. De lekkerste cocktails maak je immers zelf, right? Mix alle ingrediënten om jouw perfecte drankje samen te stellen. En proeven maar!

cocktailbars met terras amsterdam - cocktailbars amsterdam terras - cocktailbar met terras amsterdam - cocktailbar met terras - cocktails op terras - bar met terras amsterdam

Meer leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest >

5. Ontsnap uit een Escape room 

Leer elkaar beter kennen door samen een escape room op te lossen. Laat je opsluiten in een bijzondere kamer en los de puzzels op om de weg naar buiten te vinden. Dit is een leuke activiteit als je gelijk wil teambuilden met je besties.

6. Daag elkaar uit tijdens paintball 

Een tikkeltje standaard, maar in ieder geval genoeg actie tijdens het vrijgezellenfeest? Voor de echte dare devils mag paintball toch niet ontbreken in dit lijstje met leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Maak twee teams en probeer het andere team zoveel mogelijk te raken. Wie komt er ongeschonden uit de strijd? 

8. Maar Ibiza accessoires

Is de bride to be creatief aangelegd? Een workshop ibiza accessoires maken past dan vast en zeker goed in haar straatje. Maak kleurrijke armbandjes, een tas of een hoed. Zo heb je ook gelijk een leuk aandenken aan deze bijzondere dag.

4. Volg een dansworkshop 

Zin in een actief vrijgezellenfeest? Een dansworkshop is dan een leuke optie. Salsa, breakdance of klassiek: leer met elkaar een dans die jullie kunnen opvoeren tijdens het trouwfeest! 

9. Plan een weekendje weg

Als je meer budget hebt voor het organiseren van het vrijgezellenfeest, is een weekendje weg met de vrijgezel een hele toffe optie. Boek een groot huis waar je met alle vriendinnen een feestweekend houdt. Verzin leuke activiteiten om te gaan doen en houd alles geheim voor de aanstaande bruid. Succes gegarandeerd! 

10. Volg een workshop visagie 

Test je make up skills tijdens een workshop visagie. Zeker als de bruid van beauty houdt, is het een leuk uitje om een beauty workshop te volgen. Misschien vindt de bride to be wel haar perfecte look voor de grote dag! 

En, welke van deze activiteiten voor een vrijgezellenfeest ga jij verder uitzoeken? Voor ieder budget zijn er in ieder geval genoeg leuke uitjes te bedenken. Maak de bachelor party extra leuk door gekke outfits te regelen voor de bride to be. Een beetje voor lul staan mag op deze dag 😉

CategoriesWeekend tips