5

5 x LEUKE RESTAURANTS IN KATWIJK

leuke restaurants katwijk - restaurants katwijk - uit eten katwijk - eten karwijk - restaurants katwijk aan zee - dineren katwijk

In Katwijk is het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gezellig. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een uitgebreide lunch, en ga lekker dineren of borrelen met uitzicht op zee! Benieuwd waar je moet zijn in dit gezellige dorp? Hieronder vind je 5 leuke restaurants in Katwijk.

Vind hier de leuke restaurants in Katwijk >

Eeterij Neefies

Dit restaurant is lekker intiem en knus, maar altijd super gezellig! Bij Eeterij Neefies kun je uitgebreid dineren in het kleinste restaurant van Katwijk. Op steenworp afstand van het strand, schuif je aan voor gezelligheid en geniet je van heerlijke gerechten met verse producten.

Het Wapen van Kattuk

Ga je voor gezellige sfeer, heerlijk eten en een grote keuze aan wijnen en biertjes? Dan voel je je hier zeker thuis! Bij het Wapen van Kattuk geniet je van vernieuwde gerechten uit de Nederlandse en Franse keuken. Ook leuk! Je kunt hier ook voor een chef’s menu gaan van 3 of 4 gangen.

KW106

Voor de lekkerste verse vis gerechten ga je naar visrestaurant KW106. Geniet van de vangst van de dag, of laat jezelf verwennen door een kraakverse Fruits De Mer. Naast de lekkerste smaken uit de zee, is er ook een fijne selectie aan heerlijke wijnen. Een culinair avontuur met uitzicht op de zee! 

Ook leuk! Vind hier de leukste strandtenten van Nederland >

Brasserie Havenkwartier

Op het voormalige terrein van een machinefabriek en constructiebedrijf ligt brasserie Havenkwartier. Voel je hier de hele dag welkom om
vrij te bestellen wat je wilt. Van ontbijt tot diner, alles kan hier. En ook voor een lekker glas wijn bent je hier aan het juiste adres!

SandCbar

Proef hier de relaxte sfeer van het strand leven, en de fijne smaken van vers en duurzaam eten. Bij SandCbar kun je heerlijk tot rust komen tijdens een ontbijtje, lunch of verrassend diner. Met een goed glas wijn, lekker biertje of frisse G&T in je hand, is dit misschien wel the place to be in Katwijk.

En, bij welke van deze leuke restaurants in Katwijk schuif jij binnenkort aan?

CategoriesFijne Foodspots