H

HOTSPOTS IN UTRECHT MET DE BESTE COCKTAILS

cocktail bar Utrecht - cocktail Utrecht - bar Utrecht - drankje doen utrecht

Voor of juist na het eten, een cocktail drinken bij een leuke cocktailbar is altijd goed. Ook blijft het leuk om elke keer weer nieuwe smaakcombinaties te proberen en je te laten verrassen. Hieronder vind je in welke bar in Utrecht je precies moet zijn om de beste cocktails te drinken.

Vind hieronder in welke bar je moet zijn om cocktails te drinken in Utrecht > 

Mr. Finch

Op het menu van deze cocktailbar staan verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken, met een mooie lijst signature cocktails van Mr. Finch zelf.

Google Maps: Drieharingenstraat 5, Utrecht
Mr. Finch >The Streetfood Club 

Deze zaak heeft een mooi en hip interieur en geweldig eten met een Aziatisch tintje. Geniet hierbij van de tofste cocktails zoals een Hello Kitty Cotton Candy.
Google Maps: Janskerkhof 9, Utrecht
The Streetfood Club >

cocktail bar Utrecht - cocktail Utrecht - bar Utrecht - drankje doen utrechtBron: The Streetfood Club // cocktails utrecht  // drankje doen utrecht // bar utrecht // the street food club utrecht // rum club utrecht // mr finch utrecht // cocktails drinken


De Utrechter 

Als je hier een cocktail bestelt krijg je daarbij een gratis showtje, waarbij het ijs wordt gecrushed en het shaken op een echte dansvoorstelling lijkt. Hoe leuk is dat?
Google Maps: Vredenburg 40, Utrecht
De Utrechter > 

Het Gegeven Paard

Hier staan de klassiekers op de cocktailkaart, maar vind je ook bijzondere mixdrankjes als de Pink Fluffy Unicorn. Ook serveren ze altijd een cocktail van het moment.
Google Maps: Vredenburgkade 11, Utrecht
Het Gegeven Paard > 

Lunchen in Utrecht doe je bij deze smakelijke hotspots >

Rum Club

Naast dat ze wel 200 soorten rum serveren drink je hier ook de lekkerste en vooral de allerleukste cocktails. Ga voor de I’m in love with the coco of een You used to call me on my shellphone. En yes, die cocktail wordt geserveerd in een schelp. Lees hier meer over de Rum Club >
Google Maps: Oudegracht aan de Werf 111, Utrecht
Rum Club >

Bij welke van deze cocktail cafés in Utrecht ga jij binnenkort een drankje doen?

Bron omslagfoto: Het Gegeven Paard

CategoriesDrankje doen