D

DE MOOISTE B&B’S IN NEDERLAND VOOR EEN WEEKENDJE WEG

B&B Nederland, Weekendje weg Nederland, Slapen in de natuur, Airbnb Nederland. Bijzondere bed en breakfast in Nederland. Girls er is zoveel moois te zien ons eigen kikkerlandje waar je helemaal tot rust kan komen. Daarom willen wij je voorzien met de vijf leukste mooiste B&B's in Nederland. Deze moet je echt even op je travel bucketlist zetten.

Weekendjes naar het een willekeurige stad in Europa zijn tegenwoordig zeer goedkoop. Maar girls, er is zoveel moois te zien in ons eigen kikkerlandje, op plekken waar je helemaal tot rust kan komen. Daarom delen wij in dit artikel vier bijzondere Bed & Breakfasts’ in Nederland. Deze moet je echt even op je travel bucketlist zetten. 

 

1. Lief huisje – Zeeland

In deze bijzondere Bed en Breakfast in Nederland wil je met je lover verblijven. Samen heerlijk in bad zitten, kaarsjes aan muziekje op en genieten van de avond. Het authentieke huisje heeft een charmante tuin en ligt in Turkeye, een klein gehuchtje in West Zeeuws Vlaanderen. Achter Lief Huisje ligt een prachtig natuurgebied waar je kan genieten van alle rust. Het huisje is wel bijna altijd volgeboekt maar gelukkig hebben ze ook nog ‘Wit Huisje’.

Bron: lief huisje zeeland – bijzondere bed en breakfast in Nederland

Bron: lief huisje zeeland – bijzondere bed en breakfast in Nederland

2. Tiny inn – Amsterdam

Een klein ecologisch huisje ver in Noord-Amsterdam waar je zeker weet dat guilt-free leeft wanneer je het huurt. Je wordt wakker in de natuur maar je springt zo op de fiets naar Amsterdam, waar je binnen 30 minuten bent. Een goede combinatie van de natuur en de stad waar je heerlijk even tot rust kan komen.

Volg deze tips voor een guilt-free
shopping dieet!

Bron: Tiny inn Amsterdam – bijzondere bed en breakfast in Nederland

3. Huize Druivenlaar – Breda

Wow wat een plaatje: een oude boerderij midden in Breda met een druivenkas. Zo mooi opgeknapt en prachtig gestyled. Je kunt er niet alleen overnachten, maar ook nog een fotoshoot houden. En in deze ruimte raden wij je dat zeker aan. ‘In de druivenkas zit een mooi gastenverblijf. Het ademt een sfeer van luxe met een hint naar moderne industriële details en hedendaags Scandinavisch design. Ze is voorzien van alle gemakken zoals een luxe badkamer met douche en bad, een slaapkamer met televisie, internet, koffie en thee gelegenheid en privé terras in de druivenkas’, zoals beschreven op hun website.

Bron: Huize Druivenlaar Breda – bijzondere bed en breakfast in Nederland

Bron: Huize Druivelaar – bijzondere bed en breakfast in Nederland

Bron: Huize Druivelaar – bijzondere bed en breakfast in Nederland

4. Wad Uniek – Texel

Op een eiland in verblijven in Nederland is sowieso al bijzonder. Texel geeft je even dat gevoel van op onbewoond eiland. Bij deze B&B zit een tandem waardoor je eiland kan verkennen al trappend met zijn tweeën. En ik kan je verzekeren dat dit mooie momenten oplevert. Daarnaast is het een goed idee om de sluifter te bezoeken een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Na een lange wandeling kan je heerlijk genieten in bad in deze prachtige en lieve B&B.

Bijzondere bed en breakfast in Nederland

 

CategoriesWalk & Visit