G

GIVEAWAY! EEN STAYCATION BIJ HOTEL ARENA VOOR 2 PERSONEN

hotel arena winactie - staycation

Een Staycation – of wel vakantie in eigen land – is dé oplossing nu reizen dit jaar wat lastiger is. Goed nieuws voor wie zo’n getaway in Nederland wel ziet zitten: wij mogen namelijk 2 x een overnachting voor 2 personen weggeven in één van de Amsterdams mooiste hotels: Hotel Arena! Wil je kans maken? Lees dan zeker even verder.

De afgelopen ruim tien weken waren voor Amsterdam natuurlijk niet de leukste. Waar de stad normaal in het voorjaar tot bloei komt, moest iedereen zich nu binnen verstoppen. Prachtig was het om te zien dat er ook in die tijden altijd nog mensen zijn die de stad kleur geven.

Sinds de deuren weer voorzichtig open en bij Hotel Arena zijn we daar heel blij mee. Noem het toeval of goede timing maar Hotel Arena viert ook hun 28e jubileum deze maand, en dat willen ze met jullie vieren!

Hotel Arena 28 jaar

Wat kun je precies winnen?

Een staycation is meer dan alleen een overnachting! Tijdens deze speciale verjaardag ervaren de gasten het hotel ten volle.

Naast een overnachting in een van hun gloednieuwe kamers krijgen de gasten ook een pop-up diner op verschillende locaties in het hotel van chef-kok Sander Louwerens van PARK Cafe-Restaurant. Daarnaast kunnen de gasten het hotel ervaren met activiteiten die normaal ook gehost worden zoals; een yoga workshop, run clinic, wijnproeverij en als afsluiter een openlucht bioscoop!

50 x Originele dingen om te doen in Amsterdam >

Hoe kun je winnen?

Een aantal van de kamers zijn al door het hotel vergeven aan – in hun ogen – Amsterdamse helden. De andere kamers worden weggeven in de vorm van giveaways, waaronder dus op Girls Who Magazine! Mensen kunnen hun vrienden en familie nomineren die in hun ogen de overnachting verdienen. Je kunt natuurijk ook gewoon voor jezelf meedoen en een +1 naar keuze meenemen! De winnaars worden bekend gemaakt op 16 juni.

Reageer op onderstaande post om te kunnen winnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

STAYCATION GIVEAWAY!? Dit is onze 1000e (!) Instagram posts en om dat vieren verloten we iets héél tofs onder onze levensgenieters, jullie dus!? . What to win? 2 x een hotelovernachting voor 2 personen bij @hotelarena, inclusief een diner en toegang tot allerlei toffe activiteiten zoals een wijnproeverij, yoga workshop & openlucht bioscoop!?? . Wanneer? Van 27 op 28 juni, op Hotel Arena’s 28e verjaardag. Het wordt één groot feest! Het doel? Voor hun 28e jubileum wil het hotel na een pittige tijd 28 leuke Amsterdammers in het zonnetje zetten?. Denk aan een zorgverlener, een ondernemer met een pittige tijd achter de rug of iemand die zich inzet voor anderen! . Winnen?! Laat ons weten wie van jouw lieve vrienden waarom deze staycation verdient en zorg dat jullie állebei @girlswhomagazine & @hotelarena volgen!? . Volgende week maken we de 4 winnaars bekend. Wie weet proosten we de 28e samen tijdens de wijnproeverij op deze prachtige plek! #giveaway #girlswhogiveaway #winactie #staycation #hotelsamsterdam #staycationtime #hotelarena #28jaar #1000posts #girlswhomagazine #girlswhosleepover #girlswhotravel #taglikewin winnen #amsterdamsehelden #followandwin

Een bericht gedeeld door GIRLS WHO MAGAZINE (@girlswhomagazine) op

 

 

CategoriesGive