W

WELLNESS & SPA IN UTRECHT: 4 x TIPS

Wellness & spa in Utrecht - wellness Utrecht centrum - massage Utrecht

Ben je wel toe aan een ontspannen middag? Zoek dan eens een mooie wellness & spa op! Er zijn voldoende mooie hotspots in Utrecht om op terug te vallen voor een lekkere massage, een tijdje in de sauna, een bezoekje aan de stoomcabine of een middag relaxt zwemmen. Dit zijn ze op een rijtje: 4 x wellness & spa in Utrecht.

Op zoek naar een fijne wellness & spa in Utrecht? Dit zijn 4 x onze tips >

1. Wellness & Spa in Utrecht centrum: Five City Spa

Een massage, een gezichtsbehandeling met collageen, een gezichtstissuemassage, een pedicure; het kan allemaal bij Five City Spa, een prachtige wellness & spa in Utrecht aan de Obrechtstraat, Utrecht centrum dus. Zoals de naam al zegt zit deze wellness en spa in vijf Nederlandse steden, maar ook in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een ontspannen middag. Je kunt er allerlei veel verschillende behandelingen boeken, allemaal even fijn!

2. Massagesalon in Utrecht: Salvete Beauty & Massage

Ben je specifiek op zoek naar een massagesalon in Utrecht? Bezoek dan eens Salvete Beauty & Massage aan de rand van de stad, aan de Bemuurde Weerd Oostzijde. Hier kun je allerlei verschillende massages boeken, van sportmassages tot hoofdmassages en alles daartussenin. Maar als je een combinatie van wellness & spa in de buurt zoekt, hebben we nog heel wat andere tips verderop!

3. Walhalla van rust: SpaSereen in Maarssen

Net buiten Utrecht, in Maarssen, ligt een heerlijke wellness & spa waar je allerlei heerlijke gezichtsbehandelingen, massages, yogalessen, scrubs en ontspannende rituelen kunt boeken voor jezelf of voor je vriendinnen! We hebben het natuurlijk over SpaSereen, een prachtige locatie aan het water. Er zijn ook binnen- en buitenzwembaden om van te genieten, evenals een infraroodcabine, een rustcabine met klankschalen, een lavendelcabine, een openhaardcabine en nog veel meer. Je brengt hier zo de hele dag door en komt relaxter dan ooit terug.

4. Spa & wellness in Utrecht centrum: wine & wellness

Wine & Wellness is met 500 vierkante meter misschien wel het grootste wellness centrum in de Utrechtse binnenstad. Een hotstone massage, een ontspanningsmassage, een duo massage, het kan allemaal aan de Biltstraat. Je kunt er voor €22,50 per persoon een hele dag onbeperkt genieten van alle faciliteiten. Tipje van ons: je kunt er ook gezellig eten, dus na je ontspanning hoef je de drukke stad niet direct in voor een diner! Perfect dus als je gezellig op pad bent met vriendinnen en je er een vol avondprogramma van wil maken.

En, waar ga jij een gezellig dagje ontspannen?

Bron omslagfoto: SpaSereen

CategoriesChill