EAT / Fijne Foodspots

15 x UIT ETEN MET KERST IN AMSTERDAM 2018: DEZE RESTAURANTS ZIJN OPEN!

Kerst 2018 Amsterdam. Kerstguide Amsterdam. Acitiviteiten Kerst Amsterdam. Restaurants kerst Amsterdam. Wat te doen met kerst 2018. Kersttips Amsterdam/ Restaurants open met kerst. Dineren met kerst. Uit eten met kerst in Amsetrdam 2018 - kerst amsterdam 2019 - uit eten met kerst amsterdam - restaurants open met kerst amsterdam - activiteiten amsterdam kerstmis - wat te doen met kerst in amsterdam - uitjes in amsterdamm - uit eten met kerstmis in amsterdam

Geen zin in vieze vaat, een ontflopte keuken, aangebrande vis of kurkdroge eend? Dan is het verstandig om tijdens Kerstmis gewoon lekker aan te schuiven in een restaurant, waar alle zorg ontnomen wordt. Deze fijne restaurants zijn allemaal open met kerst 2018 in Amsterdam!

Dit lijstje is uit 2018, het overzicht met restaurants die open zijn in 2019 vind je hier >

Café-restaurant De Pont: Eten bij de vuurkorf! In december maakt café-restaurant de Pont op het terras een speciaal winter restaurant met vuurkorven, kerstbomen, feestverlichting en met uitsluitend biologisch verantwoorde producten.

Open op maandag 24 december

Bombarie Amsterdam: Een niet zo doorsnee kerstdiner bij Bombarie, dat volledig in het teken van verbinding, samenzijn, lekker eten en goede wijn. De fiets DJ Marcel Barlag zal tijdens de 6-gangen zorgen voor entertainment!

Lokaal Edel:  Een overvolle kerstboom, een klaargestoomde bar, zingende kerstmeisjes en heel veel lekker eten in een huiselijke sfeer. Je kunt kiezen tussen 3-, 4- of 5-gangen en een bijpassend wijnarrangement. Dat wil je, toch?
Open op maandag 24 december

MaMa Kelly Amsterdam: I’m dreaming of a pink Christmas! Op woensdag 26 december opent MaMa Kelly Amsterdam haar deuren voor buitengewoon veel exclusief brunchplezier. En een overheerlijk Kerstdiner. Muziek, kreeft en knallende kurken. Goed om te weten: je kunt ook al la carte genieten tijdens Tweede Kerstdag.
Open op woensdag 26 december

Kerst 2018 Amsterdam. Kerstguide Amsterdam. Acitiviteiten Kerst Amsterdam. Restaurants kerst Amsterdam. Wat te doen met kerst 2018. Kersttips Amsterdam/ Restaurants open met kerst. Dineren met kerst. Restaurants open met Kerst in Amsterdam // Restaurants open met kerst // uit eten kerst 2018 in Amstedam

Meer restaurants open met kerst 2018 >

Kerst bij Michiel
Chef & eigenaar Michiel van der Eerde zorgt voor een onbezorgd kerst en oudejaarsavond bij drie van zijn zaken. Laat je op kerstavond of tijdens eerste of tweede kerstdag verrassen door een 4-, 5- of 6-gangenmenu van topchefs.

BAUT: In de magische Magdalenakapel aan de Spaarndammerstraat kun je kiezen uit drie menu’s, eventueel aangevuld met een bijpassend wijnarrangement.

C Amsterdam: Aan de Wibautstraat draait alles om de C van Celsius. Na de aftrap met een signature Cocktail Connection geniet je van een speciaal door topchef Arnout van der Kolk bedacht kerstmenu.

ZUID: Van ananas tot zwezerik. Bij ZUID kun je alles verwachten. Richard Way en zijn team
brengen ingrediënten samen tot een simpel maar copieus menu. Ook mogelijk
met een bijpassend wijnarrangement!
> Bij C en BAUT kun je ook terecht op oudejaarsavond.

Dit zijn de leukste cadeaus voor iedere drinker >

L’invité: Kerst kun je dit jaar vieren op de romantische Bloemgracht! L’invité is op kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag geopend. In hun speciale Kerst Proeverij kun je in 11 gangen een selectie van Hollands wild, duurzame vis en regionale groenten van het seizoen proeven.
Open op 24, 25 en 26 december

Le Nouveau Riche:Het restaurant en de aangrenzende steeg worden omgetoverd tot dé kerstlocatie van Amsterdam! Proef de sfeer van het oude Parijs met hints naar de hedendaagse cuisine, De chefs hebben een 6-gangenmenu klaargemaakt!
Open 26 december
Kerst 2018 Amsterdam. Kerstguide Amsterdam. Acitiviteiten Kerst Amsterdam. Restaurants kerst Amsterdam. Wat te doen met kerst 2018. Kersttips Amsterdam/ Restaurants open met kerst. Dineren met kerst. Restaurants open met Kerstmis in Amsterdam // uit eten kerst 2018 in Amstedam

Meer restaurants die open zijn met kerst in Amsterdam >

Escobar: Een buiten BBQ, vuurkorven, crispy pork, heel veel veggies en warme sangrias! Als je het daar niet warm van krijgt.
Open op 24 december

Mama Makan: Op 24, 25 én 26 december staat Mama Makan voor een Indonesische Kerst. Heb je een grote familie? Bestel dan een Deluxe Rijsttafel vol met Indonesische gerechten en luxe touch. Wijnarragement erbij kan ook, en om het af te maken is er live muziek!
Open op 24, 25 en 26 december 

Bluespoon: Het Andaz Amsterdam en haar Bluespoon aan de Prinsengracht zijn tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een kerstsprookje. Daarnaast kun je van 24 t/m 26 december genieten van het kerstmenu van chef Sander Bierenbroodspot. De cocktails ernaast worden gemaakt door Martin Eisma.
Open op 24, 25 en 26 december

Dit zijn de gezelligste kerstmarkten door heel Nederland >

MOER: Het Chef’s menu van MOER wordt in december één groot groentefeest. De keuken brengt bakken ervaring in de gerechten om een hoog culinair niveau op tafel te zetten. Een  meatless Christmas, zeker de moeite waard.
Open op 25 en 26 december

Kerst bij Hoed & Krelis: Kerst vieren in de Pijp bij Hoed & Krelis vieren, dat kan! Zij zijn behalve 1e kerstdag iedere dag open. Ga langs voor een hapje en een drankje in de kerstsfeer. Naast ons normale menu serveren ze ’s avonds een speciaal 5 gangen kerstmenu!

Open op 24, 26 en 27 december


THE DUCHESS:
Uit eten met Kerst in Amsterdam 2018 kan ook bij sterrenzaak THE DUCHESS. Zij serveren een speciaal menu op Royal niveau. En gedurende heel december kun je hier aanschuiven voor scones, sandwiches, sweets en quiches die geserveerd worden op de zilveren etagères.

Open op 24, 25 en 26 december 

Deze restaurants zijn open met kerst in Rotterdam >

En, bij welk restaurant in Amsterdam schuif jij aan met kerst 2018?Gerelateerde artikelen