1

10 x LEUKE TIKTOKKERS OM TE VOLGEN

tiktok - tiktok accounts - tiktokkers - tiktok app - tiktok downloaden - wat is tiktok - tiktok video

Heb jij TikTok al op je telefoon staan? De app is super populair en neemt inmiddels zo ongeveer de hele wereld over. Nieuw in deze wereld en wil je lachen? Hieronder vind je 10 leuke TikTok accounts om te volgen.

Vind hier de TikTok accounts om te volgen > 

TikTok lijkt op een app die we kenden als Musical.ly (en een beetje Dubsmash-achtig). In de app kun je video’s opnemen van 15 seconden waarin je playbackt op een stukje audio dat je zelf kunt kiezen. Dit kan een gedeelte van een nummer zijn, maar ook een stukje tekst uit een film of serie. Daarnaast kun je je video bewerken met verschillende opties zoals de snelheid van het afspelen.

The Rock

We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn rollen in spannende actiefilms. Maar Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft nu ook een TikTok account waar hij onder andere met acteur Kevin Hart hilarische video’s plaatst. Hun lengte verschil alleen al is het perfecte ingrediënt voor grappige filmpjes!

@therock##bestfriend check.♬ bestfriendscheck – kiara.padi

Loren Gray

Loren zit al een hele lange tijd op de app en vandaar dat ze ook een van de meest bekende is! Ze begon al met TikTok toen het nog Musical.ly heette. Inmiddels heeft ze super veel volgers en upload ze dagelijks nieuwe video’s. Ook is ze te zien in de nieuwe clip van Taylor Swift.

@lorengrayLMAO idk man♬ original sound – guccisoundž

Jeremy Fragrance 

Op zoek naar het beste advies op parfum gebied? Dan is Jeremy degene die je zoekt. Met zijn Duitse accent vertelt hij je precies welke parfums je moet hebben. Zo vertelt hij bijvoorbeeld welke parfum mannen het lekkerste vinden bij vrouwen en welke parfums je het beste cadeau kunt doen. 1,2 miljoen mensen zijn het met zijn adviezen eens, dus zeker het proberen waard!

@jeremyfragranceI love Coconut Water. Virgin Island Water. ##parfums##perfume ##parfum ##cologne ##fragrances ##duft ##fragrance ##perfumes #s#uited #s#uitwear #b#lacksuit♬ Originalton – jeremyfragrance

Ook leuk! Vind hier 45 originele tips om je verveling tegen te gaan >

Charli D’Amelio

Charli is naast Loren de bekendste TikTokker met inmiddels 33,3 miljoen volgers. Ze ging een tijdje geleden viral omdat iedereen haar dans video’s zo leuk vond. Of dit komt door haar danskunsten of haar looks? Daar mag je zelf over oordelen!

@charlidamelio♬ Break My Heart – Dua Lipa

Abby Roberts 

Houd je van het kijken naar make-up tutorials? Dan is Abby iemand die je sowieso moet gaan volgen. De 18-jarige Britse make-up artiest maakt de tofste looks in lekker korte video’s. Perfect om te kijken als je op de bank ligt te chillen of als je inspiratie zoekt voor een avond uit.

@abbyrartistryidentity crisis♬ um hi – aestheticeditsz

Addison Rae 

Ook Addison werd een tijdje geleden bekend op TikTok. Dit kwam eigenlijk door de filmpjes die ze samen met haar moeder maakte. Nadat ze steeds vaker dansvideo’s maakte (ook met Charlie D’Amelio) is Addison nu 21,4 miljoen volgers rijker.

@addisonre@certifiedjalenn♬ Bad big – jordanaudiozz

Baby Ariel

Ariel Martin is ook wel bekend als Baby Ariel. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen voor haar online content, maar is ook actief als zangeres en actrice. Zo speelde ze in twee films van Nickelodeon en Disney waarmee ze een nog groter publiek wist te bereiken. 

@babyarielthe last few i – @zachclayton♬ original sound – hannah.roddenberry

Kristen Hancher

Kristen Hancher is al even bezig om een grote social media ster te worden. Ze is actief als zangeres, actrice en influencer en maakt content op allerlei platforms. Zo maakte ze in eerste instantie video’s over make-up op YouTube, maar ze verhuisde naar TikTok toen haar komische video’s populairder werden.

@kristenhancherYeah… this would be as a mom♬ hey mom jack stauber – jackstauberoudios

Zach King

Zac King ken je misschien nog wel van Vine, YouTube of Instagram. Ook daar ging hij namelijk al viral met zijn bewerkte illusies en bizarre edits. Huur hem in voor alle special effects in films! Hij heeft inmiddels al 36 miljoen volgers op de app!

@zachkingKids make life more interesting ##family ##happyathome ##magic♬ original sound – zachking

Riyaz Afreen

De 16-jarige Riyaz en zijn herkenbare kapsel hebben al maar liefst 29,6 miljoen volgers weten te verzamelen. Hij is model en acteur en maakt heel veel indruk met zijn playback-video’s. Wat deed jij ook alweer toen je 16 was?

@riyaz.14tag ur bestfriend ?♬ original sound – dkinggg

 Welke van deze TikTok accounts ga jij als eerste volgen?

Bron omslagfoto: Happyleads
CategoriesChill