N

NETFLIX-TIP VOOR HET WEEKEND: SQUID GAME

squid game - netflix - serie squid game - squid game verhaal - squid game trailer - squid game op netlfix

Squid Game’ was in meer dan negentig landen de best bekeken Netflixserie in de afgelopen weken. In deze Zuid-Koreaanse serie doen arme mensen mee met bizarre spelletjes in de hoop een geldprijs te winnen en de verliezers lopen gevaar. Ben jij al overtuigd? Hieronder vind je alles wat je over de Netflix serie ‘Squid Game’ wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de Netflix serie ‘Squid Game’ > 

Het verhaal van Squid Game

De serie gaat over honderden blutte mensen die een uitnodiging krijgen voor een mysterieus spel, waarmee ze veel geld kunnen verdienen. Aangezien ze denken dat het om iets onschuldigs gaat, accepteren ze die uitnodiging. Maar niets blijkt minder waar als ze uiteindelijk belanden in een gestoorde game waarin hun levens op het spel komen te staan. 

Enthousiast over de Netflix serie ‘Squid Game’? Hier vind je nog meer Netflix tips >

De trailer van Squid Game

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf augustus 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

En, kies jij de Netflix serie ‘Squid Game’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zijn al begonnen!

CategoriesChill